Englands yngste voldtægtsmand: 11-årig voldtog 9-årig dreng 15 gange

Offerets mor fik et chok, da hun åbnede døren ind til sin ni-årige søns værelse.

Ved et tilfælde hørte en britisk mor en mærkelig hvisken fra sin ni-årige søns værelse, hvilket fik hende til at gå derind. Her opdagede hun til sin skræk, at sønnens to år ældre legekammerat var i gang med at voldtage sønnen på gulvet.

Episoden udspillede sig den 29. maj i år i byen Blackpool i det nordvestlige England og skulle vise sig at være en af mange voldtægter begået af den 11-årige dreng, skriver den britiske avis Metro

Læs også

4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Den barske sag har netop været for retten, hvor det kom frem, at den 11-årige dreng havde voldtaget den ni-årige dreng ca. 15 gange i løbet af det seneste år. Overgrebene skete tilsyneladende hver gang drengene legede sammen, men det var først den 29. maj, at offerets mor over en babyalarm hørte noget mistænkeligt, der fik hende til at reagere.

I retten indrømmede den nu 12-årige dreng at have voldtaget den ni-årige dreng flere gange. 

- Jeg er ked af det, jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, sagde den unge gerningsmand i retten.

Læs også

Hun ville tage selfie med vens mobil: Synet på skærmen får hende til at ringe til politiet

Inden overgrebene mod den ni-årige dreng, var krænkeren også blevet taget i at seksuelt forulempe en syv-årig dreng, og kort efter han blev løsladt gik det ud over en handicappet 11-årig dreng. 

Resultatet af retssagen blev, at den 12-årige dreng er sendt til forvaring, indtil man på et senere tidspunkt vil tage stilling til strafudmålingen. 

Den 12-årige dreng har selv været offer for seksuelt misbrug.

Dagens Gossip