11-årige Robert blev jagtet i sin skolegård af blodig gyserklovn

Flere og flere meldinger om uhyggelige klovne i gadebilledet er en realitet i Sverige. 11-årige Robert er skræmt fra vid og sans efter sit møde med en skrækindjagende klovn ved sin skole.

11-årige Robert Cepeu fra Malmø i Sverige er rystet, efter at han blev jagtet rundt i sin skolegård af en blodindsmurt skrækklovn. 

Den uhyggelige episode fandt sted i fredags, skriver svenske Expressen. Drengen fortæller, at han faldt på sin cykel ved siden af skolen:

- Jeg gled på noget is og faldt. Bag mig så jeg klovnen. Den havde forskellige farver i håret og blod i ansigtet. Han havde rigtig mange pletter på tøjet, lyder den 11-åriges beskrivelse.

Robert Cepeu var bange og skyndte sig at springe op på sin cykel igen og køre ind i skolegården. Imens fulgte klovnen efter ham helt ind i på skolens område. Den gik i et roligt tempo med hænderne bag ryggen.

Læs også

Fik snuppet sit dankort foran Bilka - så gik hun efter tyvene og krævede det tilbage

11-årige Robert Cepeu er ikke den eneste, der ser klovne på gaden i disse dage. Fænomenet tog fart i USA for nogle uger siden, og siden har den uhyggelige trend bredt sig til Europa, og særligt England og Sverige er plaget.

Lørdag eftermiddag blev en ældre kvinde med rollator angrebet af fire klovne i byen Deje lidt nord for Karlstad i Sverige. 

Tidligere på ugen blev en ung mand stukket med en kniv af klovn i byen Varberg, mens en flok skoleelever i Göteborg blev forskrækket af en klovn, da de var på udflugt.

I går skrev Expressen, at alarmcentralen i den sydlige del af landet har modtaget 70 meldinger om klovne på 36 timer.

- Min datter var virkelig bange i går aftes, og da vi var ude og handle i dag, så hun overskrifterne om, at der er klovne over hele Sverige. Det synes hun, er ubehageligt. Jeg bliver ikke selv bange, men jeg synes bare, at det er sørgeligt, at folk skal gøre sådan noget her for at skræmme børn og voksne. Jeg tror ikke, de forstår det, fortæller Camilla Kenny, som er mor til en 12-årige pige, der blev skræmt af en klovn i skoletiden i Sundsvall.

Dagens Gossip