17-årig kvinde forfærdet efter date: Da hun kigger i sine trusser, går sandheden op for hende

En ung kvinde indså den forfærdelige sandhed, da hun kiggede ned i sit undertøj.

En 19-årig mand er sigtet for omfattende voldtægter, hvor tre unge kvinder er stået frem og har beskyldt manden for utallige voldtægter i perioden mellem juli og oktober sidste år. 

Den formodede gerningsmand,19-årige Chiron Hutchinson fra den britiske by Uckfield, sidder derfor netop nu på anklagebænken i retten, hvor han er sigtet for seks tilfælde af voldtægt, seks seksuelle krænkelser og ét forsøg på voldtægt, skriver Metro

I retten kunne anklageren berette overfor juryen, hvordan den 19-årige mand havde udgivet sig for at være model og investeringsrådgiver, hvilket skulle dupere kvinderne til at tro, at han var rig og magtfuld. 

I virkeligheden havde den 19-årige mand kun afsluttet folkeskolen og ikke noget fast arbejde. 

Læs også

21-årig mand anholdt: Lokkede nøgenbilleder ud af små drenge

Den unge mand opsøgte de unge kvinder på natklubber og drak kvinderne fulde eller mødtes med dem, når de var følelsesmæssigt, oprørte. 

Derefter lånte han sin mors bil og kørte pigerne ud på landet, hvor han krænkede og voldtog dem i stalde, skovområder eller hjemme hos sig selv. 

I et af tilfældene mødte han en 17-årig pige i en klub og kørte hende ud i et skovområde for at voldtage hende. I alt voldtog han offeret fire gange - i sin bil, i et skovområde og to gange i sit eget hjem. 

Den 17-årige kvinde var så beruset, at hun ikke kunne huske overgrebene. Det var først, da hun fandt jord og små blade i sine trusser og bukser, at det gik op for hende, at hun var blevet voldtaget. 

Hun kunne kun huske, at de havde dyrket sex på bagsædet i bilen, men efterfølgende kunne hun også huske, at den 19-årige mand havde forgrebet sig på hende i den lejlighed i Uckfield, som den formodede gerningsmand delte sammen med sin mor.

Her var den unge kvinde vågnet, da den 19-årige mand havde dyrket sex med hende igen, hvorefter han også havde taget nøgenbilleder af kvinden og sendt dem til venner og bekendte. 

Da kvinden efterfølgende konfronterede den formodede voldtægtsmand, sagde han, at hans job som investeringsrådgiver krævede, at han havde et perfekt image. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Derfor truede han også den unge kvinde med at han ville gå til politiet, hvis hun fortalte nogen, at han havde voldtaget hende. 

Den 19-årige erklærer sig uskyldig i alle anklager og hævder, at alle kvinderne havde givet deres accept til at dyrke sex med ham.

Beviserne mod manden er dog omfattende, og under retssagen kunne juryen også høre, hvordan at hende den seneste tid inden overgrebene havde googlet, hvordan at man teste voldtægtsofre, angiveligt for at skjule sine forbrydelser. 

Samtidig havde han også sms’et og ringet til kammerater, og joket om, at han havde taget en masse unge pigers uskyld under en af voldtægterne

Den 19-årige mand blev til sidst anholdt,  efter en 24-årig fransk kvinde stod frem og anklagede den unge mand for voldtægt, efter han i oktober sidste år tilbød at køre hende hjem fra byen, men i stedet kørte ud i skoven og voldtog hende.

Siden er flere ofre stået frem i sagen.   

Retssagen fortsætter de næste par dage. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip