20-årig mand er gravid som den første i Europa: ‘Jeg er fire måneder henne’

Modelfoto: Shutterstock

Han fandt sin sæddonor på Facebook.

Da britiske Hayden Cross kom til verden, var han en lille pige. Nu er han juridisk set en mand. Han har levet som en mand i tre år og taget mandlige hormoner, og så er han i øjeblikket gravid i fjerde måned.

Det skriver The Sun.

Det var 20-årige Hayden Cross’ plan, at han ville have et barn, inden han genoptog sin fysiske forvandling fra kvinde til mand og fik fjernet sine bryster og æggestokke. 

Læs også

Mand voldtager gravid kvinde, der lå på alle fire i fødselssmerter: 'Jeg bliver liderlig nu'

Hayden Cross havde altid drømt om at få sine egne biologiske børn og følte, at dette var hans eneste chance for at få opfyldt dette ønske, inden det ville være for sent. Den unge mand havde undersøgt muligheden for at få frosset sine æg ned, inden han gennemførte sit kønsskifte, så han måske kunne vælge at få børn senere i livet.

Hayden Cross Foto: Facebook/Privat

Men Hayden Cross kunne ikke få finansieret nedfrysningen af sine æg - en behandling, som han angiveligt ikke havde råd til at betale for selv. Derfor besluttede Hayden Cross sig for at tage sagen i egen hånd. Han fandt en anonym sæddonor på det sociale medie Facebook og to uger senere, var han blevet gravid.

Hayden Cross reagerede med blandede følelser:

- Jeg var glad, men jeg vidste også, at det ville betyde tilbageskridt i min overgang. Det er som om, at jeg har givet mig selv en ting, men taget noget andet fra mig selv på samme tid. Det er en meget kvindelig ting at bære et barn, og det strider mod alt det, jeg føler i min krop, siger Hayden Cross til The Sun.

Læs også

Mand går til lægen med rygsmerter - finder ud af at han er gravid

Hayden Cross er vred over, at myndighederne ikke ville hjælpe ham med at få frosset sine æg ned. Han hævder, at han i så fald ville have ventet nogle år med at få et barn og forhåbentlig have fundet sig en partner, som han kunne have fået det med.

Det er Hayden Cross’ plan, at han vil genoptage sin fysiske forvandling fra kvinde til mand så snart, at hans barn er kommet til verden. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip