43-årige Emma brutalt myrdet - forudså sin egen død på Facebook

Foto: Emma Kelty/Twitter

En tidligere skolelærer fra Storbritannien blev brutalt myrdet i sidste uge. Få dage inden skrev hun en uhyggelig besked på Facebook.

Tidligere på måneden mistede britiske Emma Kelty livet - 42 dage efter at hun havde begivet sig ud på en vovet sejltur på Amazonfloden i sin kajak. Det bekræftede britiske myndigheder i går. 

Målet var at sejle mere end 6.400 mil på floden i Sydamerika, men turen endte med at blive den 43-årige kvindes sidste eventyr.

Emma Kelty forsvandt sporløst i sidste uge, og i går oplyste brasilianske og britiske myndigheder, at hun altså er død. Den eventyrlyste kvinde blev skudt to gange med et oversavet gevær og berøvet af en gruppe pirater nær Coari i Brasilien. Hun blev efterfølgende parteret og smidt i vandet.

Det skriver New York Post blandt flere medier.

Foto: Emma Kelty

Den tragiske slutning havde hun selv joket med i en statusopdatering på Facebook kun få dage inden sin forsvinden:

- I eller i nærheden af Coari (100 kilometer væk) vil min båd blive stjålet, og jeg vil også blive dræbt. Skønt, skrev Emma Kelty den 10. september - bare tre dage før, hun mistede livet.

En af de mistænkte i sagen skulle have forklaret det lokale politi, hvordan en gruppe mænd skød Emma Kelty to gange, hvorefter de skar hende i stykker ombord på deres kano. Derefter blev Emma Keltys krop angiveligt smidt i floden og er endnu ikke blevet fundet. 

Emma Keltys sidste beskeder på Facebook inden hendes forsvinden.

Få dage før hun blev dræbt, skrev Emma Kelty denne opdatering på Facebook, hvor hun forudså sin egen skæbne. Foto: Facebook

I dagene op til Emma Keltys død kunne venner og bekendte følge med i hendes opdateringer fra den farefulde tur. Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Emma Keltys sidste opdatering, inden hun forsvandt sporløst. Foto: Facebook

De britiske myndigheder har ifølge Telegraph bekræftet, at Emma Kelty er død, selvom hendes lig endnu ikke er fundet.

Piraterne tog Emma Keltys to mobiltelefoner, hendes GoPro-kamera, bærbare computer og en drone. Ifølge politiet forsøgte de efterfølgende at sælge tingene i en nærliggende by.

Emma Keltys kajak blev senere fundet nær det sidste sted, hvor hun camperede.

Emma Keltys forladte kajak. Foto: Brasiliansk politi

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Tilbage i maj skrev Emma Kelty på de sociale medier, hvordan hun var blevet advaret mod risikoen ved at sejle på Amazonfloden:

- Venner og fremmede har fortalt mig, at jeg ikke skal gøre det, det er dumt, det er for farligt. Det er for risikabelt, og jeg vil dø, skrev Emma Kelty ifølge New York Post.

Den tidligere skolelærer sagde sit job op i 2014, fordi hun ville bruge sit liv på at udforske verden. Siden har hun blandt andet vandret en 4.200 kilometer lang rute kaldet Pacific Crest Trail alene. Den lange rute starter ved den amerikanske grænse med Mexico og ender i Canada.

Læs også

Mistede sin vielsesring for 11 år siden - nu har hun fundet den det mest usandsynlige sted

De ekstreme udflugter var blandt de ting, som Emma Kelty besluttede sig for at gennemføre, efter hun mistede sin far til kræften. Emma Kelty var vild med ekstremsport og havde sprunget i faldskærm mere end 90 gange. 

Ifølge naboer solgte Emma Kelty sin lejlighed i det nordlige London for omkring to år siden, for at få råd til de ting, som hun gerne ville gøre. 

Tre af de mistænkte i sagen blev anholdt mandag, mens politiet stadig søger efter resten.

Indbrudstyv faldt i swimmingpool under flugt fra hus i Holte

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip