6-årig skolepige kvalt til døde: Lærer tapede hendes mund sammen, da hun ‘snakkede for meget’

Foto: Shutterstock

En 6-årig pige døde på tragisk vis, efter hendes lærer tapede hendes mund sammen. Politiet efterforsker nu sagen.

Skoleeleven Guo Jintong var angiveligt for snaksalig under morgenens aerobic-time, så hendes lærers barske straf endte med at tage livet af hende. Pigen gik på Huadin Experimental Kindergaten i den nordøstlige Jilin-provins i Kina. 

Pigen blev kvalt og var konstateret død af ambulancefolk en halv time efter, hun allerede var blevet bevidstløs, da hendes lærer havde tapet hendes mund sammen.

Det skriver Mirror.

Ifølge et vidne så ”snakkede” pigen for meget, da hun og hendes klasse lavede udstrækningsøvelser og aerobics. Så kom læreren angiveligt med tape og lime, så munden på pigebarnet blev lukket fast, og hendes tragiske død indtraf hurtigt efter. 

Læs også

12-årig pige voldtaget af sin far: Kravlede op i mors seng og fandt hende død

Da læreren så, at pigen reagerede voldsomt og underligt på hendes straf, tog læreren pigen med hen til skolesygeplejersken, som tilkaldte en ambulance. 

6-årige Guo Jintong

På hospitalet var lægerne ikke i stand til at redde hende. Skolen er endnu ikke kommet med en officiel udmelding oven på hændelsen, men ifølge kilder fra myndighederne vil det lokale politi se nærmere på sagen. 

En mindeceremoni er blevet afholdt for pigen, og hendes forældre er blevet set på kamere siddende ude foran skolebørnehaven for at vente på svar på, hvordan det kunne ske.

Læs også

Kvinde kunne ikke få flere børn: Lod kæreste voldtage 14-årig datter

Guo Jintong forældre, som kræver svar fra skolen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip