61-årig kvinde kunne ikke komme op af pool: Så slog hun alarm på den snedigste facon

En 61-årig kvinde, der netop var blevet behandlet for brystkræft lå i en pool tre timer, inden hjælpen kom hende til undsætning.

Det kan være skønt med et dyp i en pool, hvis varmen er ved at tage livet af en. 

Men for 61-årige amerikanske Leslie Kahn fra New york, så endte turen i poolen rigtig dårligt, da den stigen til poolen pludselig knækkede, hvorefter at den 61-årige brystcancerpatient ikke havde kræfter til at hive sig selv op ad vandet, skriver ndtv.com. 

Da Leslie Kahn ikke havde taget sin telefon med i baghaven, men kun sin iPad, fik den 61-årige en genial ide, der skulle redde hende ud af suppedasen.

Ved hjælp af en poolrenser kunne hun få fat i sin iPad og via den slå alarm på Facebook. 

Læs også

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

Fra poolkanten kunne hun i en lokal gruppe skrive ‘911’, for at fange folks opmærksomhed. 

Efter at have delt sin historie, gik der nemlig kun få minutter, hvorefter en af Leslie Kahns naboer dukkede op og hjalp hende op ad poolen. 

- Jeg var virkelig glad for at se et venligt ansigt, og bad hende hente noget værktøj, så vi kunne lave stigen til poolen. Kort tid efter kom også politiet og en anden nabo, der havde set politibilen, siger Leslie Kahn til ndtv.com. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Efterfølgende har Leslie Kahn skrevet mange takkende ord til sine naboer, der kom hende til hjælp i nødens stund - på Facebook, naturligvis. 

Dagens Gossip