68-årig mand anholdt efter han blev filmet nøgen i færd med at dyrke sex med pitbull

Politiet tog ham bogstaveligt talt med bukserne nede.

En 68-årig mand fra Georgia i USA er blevet anholdt og sigtet for dyresex, efter han angiveligt blev fanget midt i akten uden for et familiemedlems hus.

Reinaldo Diaz fra Statesboro blev tirsdag i sidste uge taget med af politiet, efter en anmelder havde set ham dyrke sex med en sort og hvid pitbull nær et hus. Det skriver Daily Mail

Ifølge politiet ankom betjente til stedet omkring klokken 4.40 om morgenen den 13. september. Her var manden i færd med seksuelt samkvem med hanhunden.

Efterforskerne mødtes med vidnet, der havde anmeldt sagen. Personen havde både video og billeder af episoden. På dem kunne politiet angiveligt se, at hunden lå på ryggen i regnen, mens den 68-årige misbrugte den.

Læs også

Nøgen lille fugl rystede af kulde: Nu sender folk fra hele verden speciallavede trøjer og sokker til den

Den ældre herre, hvis næse er deform af uvisse årsager, blev beskrevet som værende fuldstændig nøgen under overgrebet på hunden.

Hundens ejer er en kvinde, der er i familie med Reinaldo Diaz. 

Ifølge politiet har hunden ikke lidt overlast som følge af episoden. Den er blevet genforenet med sin ejer, som ikke vidste noget om overgrebet.

Den 68-årige blev anholdt og kom i arresten i Bulloch County Jail. Han er sigtet for dyresex og dyremishandling samt en paragraf om blufærdighedskrænkelse.

Læs også

Vestjysk plejehjem ramt af liv og glade dage: Ponyer fik demente ældre til at vågne

Det er tilsyneladende ikke første gang, Reinaldo Diaz er i politiets søgelys. Han er to gange tidligere blevet dømt for blufærdighedskrænkelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip