95 år gammel mand ringede efter politiet, fordi klimaanlægget ikke virkede – da de kom ind i hans hjem, nægtede de at gå derfra

Foto: Gammelt klimaanlæg - Shutterstock

En ældre herre har for alvor oplevet ’good will’ fra omverdenen.

Er et ødelagt klimaanlæg en sag for politiet?

Ja! Det er i hvert fald den oplevelse, som den 95-årige krigsveteran Julius Hatley sidder tilbage med, efter han så sig nødsaget til at ringe til politiet.

Temperaturer på mere end 30 grader havde skabt problemer, for en stor del af indbyggerne i Fort Worth, Texas, som ikke havde klimaanlæg, der fungerede.

Det skriver CBS News.

Torsdag gik den ikke længere for Julius Hatley. Klimaanlægget brød sammen, og gennemblødt af sved, så den 95 år gamle mand ingen anden udvej end at ringe til politiet.

Foto: Julius Hatley kunne ikke holde varmen ud længere

- Det var ikke et traditionelt 911-opkald. Det er derimod det, som vi kategoriserer som ’lav prioritet’, fordi vi jo ikke er teknikere, fortæller William Margolis fra politiet i Fort Worth. 

Derfor valgte William Margolis og makkeren, Christopher Weir, at tage sig af et par andre sager, før de tog hjem til Julius Hatley.

Storsmilende Julius Hatley fik uventet hjælp af politiet

Synet af den ældre herre, der sad drivvåd af sved på sin terrasse, fordi det var det køligste sted, han kunne finde, ramte de to betjente. De lovede at finde en løsning på Julius Hatleys problem.

På hjemvejen foreslog William Margolis, at de stoppede ved ’Home Depot’, og der skulle ikke megen overtagelse til, før Christopher Weir sagde ja til at holde bilen ind til siden.

Medarbejderne ved Home Depot blev så rørte over den gamle mands situation, at de valgte at bidrage med 150 dollars af deres egne til det gode formål, William Margolis og Christopher Weir havde sat i gang.

Julius Hatley's nye klimaanlæg

Og her stopper de gode gerninger ikke. En virksomhed valgte nemlig at sætte klimaanlægget op – uden nogen form for afregning.

Studerende har også tidligere været bidragere til gode gerninger.

 

 

 

Dagens Gossip