Ægte kærlighed: Giga-hunden Baron æder for en hel SU-udbetaling og knuser tit sin ejer med dens kampvægt

Foto: Facebook/ Baron the olde english mastiff

Ejeren bruger mere end 4.000 kroner om måneden på at fodre kæmpehunden "Baron", men det er alle pengene og tiden værd, lover han.

Med 113 kilo og en appetit, der løber op i over 1.000 kroner om ugen, er kæmpehunden Baron større, end de fleste af de sygeplejersker, han snart kommer til at passere på diverse sygehusgange.

Hunden, en engelsk Mastiff, er Australiens største hund, og selvom han virker frygtindgydende for nogle, er han blid som et lam, lover ejeren, der dog bliver ”knust” under dyrets kampvægt med jævne mellemrum.

Ejeren, Mark York, viser stolt sin bedste ven frem på hundens helt egen facebookside, hvor han også fortæller, at Baron lige har bestået sin eksamen som terapihund på grund af hans milde væsen.

Læs også

Hund beskytter barnet - men når kameraet kommer tæt på, smelter dit hjerte

Baron skal dermed ud og besøge skoler og sygehuse, hvor hvalpen (nej, han er ikke færdig med at vokse) skal sprede godt humør.

Barons 113 kilo bliver formodentligt til 127 kilo, når han er fuldt udvokset, og Mark har da også vænnet sig til udgifterne til mad:

- Baron spiser meget; kød og kiks til morgenmad, kylling til frokostsnack og kød og kiks til aftensmad med ekstra vitaminer og olier samt fisk, æg, græskar og grøntsager, skriver Mark York om hunden.

Han er til gengæld mild og glad og behandler altid andre mennesker såvel som dyr med forsigtighed og kærlige snus og skub, uddyber han. 

Læs også

Kæmpe baby vejer næsten 20 kilo: Se billederne af hende her

 

Dagens Gossip