Alle synes det er galskab, da hun tager den magre gadehund med hjem - 3 måneder senere er den ikke til at genkende

Da Kiara Ijzendoorn fandt en misrøgtet hund, mens hun var på ferie, gjorde hun alt, hvad hun kunne for at sikre, at hunden fik den hjælp, som var nødvendig.

Kvinden, der var på ferie på Kreta med familien, kom kørende af en vej, da de stødte på hunden, som lå midt på vejen, knapt nok i stand til at bevæge sig. Det skriver mediet The Dodo.

- Hans ben var fuldstændig lammet. Han havde en stor bule på ryggen samt brud på rygsøjlen, siger Kiara Ijzendoorn til The Dodo.

- Vi stoppede bilen, så han kunne kravle væk fra vejen, men han blev bare liggende.

Kiara Ijzendoorn opdagede, at hunden havde boet i en nærliggende stald helt alene. Hendes hjerte blødte for gadehunden, og hun vidste med et samme, at hun var nødt til at hjælpe hunden.

I løbet af de næste par dage kom Ijzendoorn tilbage til laden for at besøge og fodre det sårede dyr, som hun kaldte Fos, der betyder "skinnende" på græsk.

Fos var så glad for at se sine nye venner, hver gang de kom på besøg, på trods af han var i voldsomme smerter på grund af sine skader.

Han var sådan en sød  og kærlig hund. Vi kunne ikke forlade ham, sagde Ijzendoorn .

Ijzendoorn tog hunden til en lokal dyreorganisation, hvor hun officielt adopterede ham. Han blev tilset af en dyrlæge, som fastslog, at Fos sandsynligvis var blevet misrøgtet.

Han blev behandlet for sine kvæstelser og et par dage senere fløj Fos med familien til hjemmet i Holland for at starte sit nye liv .

I dag er Fos stadig ved at komme fra sin brækkede rygsøjlen, men han har det meget bedre, end da han var alene i den beskidte stald.

- Han går bedre nu, og hans bule er ikke så stor. Men han er bange for ældre mænd og nogle katte, siger Ijzendoorn til The Dodo.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip