Betjent standser mand, der kører for hurtigt: Da han ser mandens ansigt, træffer han en utraditionel beslutning

Mark kørte alt for stærkt, så betjenten standsede ham. Hans kørekort var suspenderet, fandt betjenten ud af. Mark skulle tages med på politistationen. Efter en kort samtale brød Mark sammen. Betjentens handling bliver nu delt af tusinder.

Klokken 3 natten til søndag fik Mark Ross et opkald, alle frygter. Hans 15-årige lillesøster var blevet dræbt i en bilulykke.

Den sørgende og chokerede storebror ville kun være et sted. Hos sin mor.

Han satte sig ud i bilen og begyndte at køre mod Detroit, hvor moderen bor. Ude af sig selv af sorg og med et brændende ønske om hurtigt at komme frem kom han til at trykke for hårdt på speederen.

I Ohio blev han standset af en betjent, fordi han kørte alt for hurtigt - omkring 160 kilometer i timen.

Læs også

Læger fandt hende i et mørkt skur - nu er hun en blomstrende skolepige takket være simpel kur

Men situationen blev værre. Betjenten opdagede hurtigt, at Mark Ross’ kørekort var suspenderet. Derfor blev hans bil konfiskeret.

Storebroderen brød sammen og fortalte betjenten, at hans lillesøster var død, og at han var nødt til at komme til Detroit for at være sammen med sin mor. Så traf betjenten en beslutning, som nu bliver hyldet af tusinder.

I stedet for at tage Mark Ross med i detentionen kørte betjenten David Robinson den sørgende storebror 160 kilometer tættere på Detroit. 

Mark Ross fortæller om oplevelsen i et opslag på Facebook. 

(Artiklen fortsætter under opslaget)

- Jeg brød sammen i gråd, og han så min oprigtighed. Han rakte ud og begyndte at bede for mig og min familie. Han tilbød at køre mig 100 mil tættere på Detroit, fordi bilen blev bukseret væk. Alle ved, hvor lidt jeg kan lide politibetjente, men jeg er virkelig taknemmelig over for denne mand. Han gav mig håb, skriver Mark Ross blandt andet i opslaget.

Læs også

Drengen hjælper hver eneste dag sin handicappede ven - du forstår hvorfor, når du ser deres ansigter

Det er i skrivende stund delt over 121.000 gange.

Dagens Gossip