Chokerede flypassagerer tvunget til at sidde ved siden af død kvinde i tre timer

Kedelig måde at slutte ferien på.

Turen tog en uventet drejning, men flyvemaskinen ændrede ikke sin kurs, da en 50-årig kvinde døde i sit passagersæde på vej hjem fra sin ferie.

Flere chokerede passagererne luftede deres utilfredshed over, at de var tvunget til at sidde ved siden af liget af kvinden, der ifølge The Mirror var diabetiker - problemet var bare, at hun ikke havde fået sin medicin med op i flykabinen.

Den unavngivne kvinde var på vej hjem fra en ferie i den tyrkiske by Antalya, da hun mistede livet omkring tre kvarter inde i den omkring fire timer lange flyvning mod Moskva.

Privat

Kabinepersonalet var ude af stand til at hjælpe kvinden, da insulinen lå nede i lastrummet i en kuffert.

Den afdøde kvindes ægtemand forklarer, at hun tog sin medicin cirka én time inden afrejsen, og derfor føte hun ikke et behov for at have insulinen på sig, da parret indskrev deres bagage i lufthavnen.

Læs også

Først nu lægger folk mærke til den utrolige fejl ved denne populære emoji

Kabinepersonalet lagde en tæppe over den døde kvinde, der lå i flyvemaskinens midtergang, og piloten aflyste sine planer om en nødlandning, men fortsætte sin kurs mod den russiske hovedstad.

Det siges også, at kvinden blev ramt af akut hjertesvigt.

Privat

The Mirror skriver, at der eksisterer faste procedurer for, hvordan kabinepersonalet skal reagere, hvis en passager mister livet oppe i luften.

Den afdøde krop kan placeres på de tomme rækker på første- eller business class, mens de største flyvemaskiner råder over et såkaldt 'ligskab', så stewardesserne kan holde den afdøde krop ude af syne.

Dagens Gossip