Familiefar mister livet i tragisk ferieulykke - søn på 3 år svæver mellem liv og død

En britisk mand har mistet livet i en tragisk ulykke på en familieferie i det sydlige Frankrig.

Ulykken skete, da manden mistede herredømmet over en vandscooter i den lille havn i Saint-Jean-Cap-Ferrat. 

41-årige Igor Shtutin havde taget sin søn med ude at sejle på den hurtige motorbåd. Nu svæver den tre-årige dreng mellem liv og død.

Legen på bølgerne blev på et splitsekund forvandlet til et mareridt, da faderen mistede kontrollen over maskinen.

Med fuld fart sejlede den nordirske familiefar frontalt ind i marinaen, mens sønnen sad forrest på vandscooteren med de mange hestekræfter i.

- Der er en hastighedsbegrænsning på fem knob, når du sejler inden for en radius af 300 meter fra kysten, men jetskien sejlede meget, meget hurtigt, fortæller en kilde til The Telegraph.

Øjenvidnet forklarer, at familiefaren bragede direkte ind i den stenmur, der er sat op for at beskytte havnen fra bølgerne.

Faderen blev dræbt på stedet, og sønnen blev kastet ind på de hårde sten, hvilket førte til flere hovedskader og en brækket hofte.

Læs også: Lille pige ser højgravid ud - hendes far reddede hendes liv

Barnets mor overværede ikke den fatale ulykke, men var i nærheden, da den 41-årige mand torsdag eftermiddag sejlede direkte ind i stenene.

En talsmand fra politiet oplyser, at den tre-årige drenge er indlagt på et hospital i Nice.

Politiet er ved at undersøge, om årsagen til ulykken skal findes i en mekanisk fejl på den potente motorbåd. De arbejder også med en teori om, at der kan være tale om en menneskelig fejl.

- Vi afventer også svar på resultaterne fra obduktionen for at se, om Igor blev ramt af et hjerteanfald. Vi leder også efter spor fra alkohol og narkotika, forklarer politiets talsperson.

Dagens Gossip