Familien tager på ferie og sætter hunden i hundepension: Dagen efter er hunden forsvundet

Da familien skulle på ferie, valgte de at få deres 10 år gamle hund passet i pension. Men i nattens mulm og mørke forsvandt den sporløst. Så kiggede personalet på pensionen overvågningsbåndet igennem. De var målløse.

En 10-årig hund har fået tilnavnet ”lille Houdini” efter en udspekuleret flugt fra en hundepension.

Natten til mandag lykkedes det nemlig hunden General at stikke af gennem flere lukkede døre, efter han var blevet sat i pension, mens familien var taget på ferie. Det rapporterer WJLA.

Hunden blev passer på Aquia-Garrisonville Animal Hospital, mens familien besøgte slægtninge i Virginia Beach. Da personalet kom på arbejde mandag morgen, var der dog ikke skyggen at se af General.

Læs også

Hest tramper på alligator i dramatisk kamp fanget på video

Derfor blev overvågningsbåndet kigget igennem. Her kunne det måbende personale konstatere, at hunden målrettet var brudt ud af sit feriehjem.

(Artiklen fortsætter under videoen)

På overvågningen ser man, hvordan General først kommer ud af sit bur og dernæst fortsætter videre mod udgangen. Han må åbne en dør til et kontor og endnu en yderdør for at komme ud. Derefter lusker han stille og roligt ud i mørket.

Familien Campbell ved godt, at General er god til døre, men de er alligevel imponerede over hundens flugt.

Der gik heldigvis ikke længe, før flugtkongen blev fundet igen – i god behold. Omkring klokken 19.30 mandag aften blev han fundet i nabolaget. Her lå han i en have og fik sig et hvil. Han virkede til at være ved godt mod efter 15 timer i friheden.

Læs også

Kvinde lod sin hund skide foran mands hus: Det skulle hun aldrig have gjort

Familien var lykkelig for, at hunden blev fundet i god behold.

- Tak til alle for hjælpen, siger Travis Campbell, som understreger, at General er som et familiemedlem for ham.

 

Dagens Gossip