Fange angriber fængselsbetjent: Video viser usandsynlig redningsmand komme til undsætning

En 24-årig indsat i et amerikansk fængsel i Oklahoma bad for nyligt en fængselsbetjent om at komme på toilettet.

Betjenten fulgte derfor naturligvis fangen til badeværelset, men da han ville lukke den kriminelle ud, overfaldt fangen ham med et hagl af slag og spark.

Overvågningsvideoen fra fængslet, som du kan se nederst i artiklen, er sidenhen lagt på nettet, og den viser, hvor galt det er ved at gå: Betjenten slynges således mod gulvet af angriberen, og selvom den ansatte forsøgte at tilkalde kollegaer, der kunne hjælpe, kom ingen. Han modtager derfor flere slag og spark på kroppen. 

Læs også: Politikvinde ammer forladt baby tilbage til livet

Optrinnet ender i en reel nævekamp, men her griber en anden fange, senere identificeret som manden Robert Hammock, heldigvis ind.

Han sidder egentlig stille på en bænk og venter på at blive ført fra stedet, men da han ser sin medfange, 24-årige Tashka Maret, gå amok på betjenten, griber han ind og sætter en hurtig stopper for overfaldet. 

Fængslets ledelse udtrykker efterfølgende en taknemmelighed over for Robert Hammock, men bruger samtidig også videoen til at kritiserer de besparelser, de mener er skyld i, at der ikke er nok personale, som i tilfælde som disse kan komme til undsætning.

Læs også: Politiet hjalp mand med at 'flygte' fra fængslet efter vanvittigt opkald

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip