Far spiser ved et uheld fire af børnenes hashkager - det går ud over katten

En far fra Omaha i Nebraska havde ikke en rar oplevelse, da han ved en fejl kom til at spise brownies, der indeholdt marijuana.

Politiet blev kaldt til huset tirsdag omkring klokken 9.45 for at undersøge en sag om en mulig overdosis, skriver Omaha World Harald

Det viste sig, at den 53-årige mand havde været i gang med at bære varer ind efter en indkøbstur, da han fandt nogle kager på bagsædet af bilen. De var efterladt af mandens voksne børn, der havde lånt bilen.

Han spiste fire brownies, og så ændrede han markant humør. Hans hustru sagde til politiet, at han havde set fjernsyn, da han sagde, at han mærkede et angstanfald. Hun prøvede at få fat i børnene for at spørge, hvad der var i kagerne, men hun kunne ikke få fat i dem.

Mens politiet var i huset, ankom et af børnene. Drengen sagde, at kagerne tilhørte hans søskende, og at han var ret sikker på, at der var marijuana i dem.

Derefter blev der ringet efter en ambulance, som skulle tjekke, om manden var ok. Redderne noterede, at han opførte sig mærkeligt. Manden kravlede rundt på gulvet og råbte tilfælde bandeord. Blandt råbte han ad familiens kat, at den var en “tæve”.

Læs også: Lærer kommer ved en fejl til at spise en hashkage på skolen

Manden takkede nej til at komme med på hospitalet. I stedet fik han hjælp til at komme i seng.

Om børnene har fået nys om sagen og har røde ører, melder historien ikke noget om. Katten skulle også have det godt.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip