Far til to rejste 250 kilometer for at have sex med 9-årig pige

Foto: Orlando Police

En 64-årig mand planlagde at dyrke sex med en kun ni år gammel pige. Men da han nåede frem til det aftalte mødested, fik han sig noget af en overraskelse.

Den 64-årige far til to Mark Andrew Nichols fra staten Texas i USA havde planlagt en vammel sextur tværs over landet for at dyrke sex med en kun niårig pige.  

Men tidligere i denne uge fik faderen en slem overraskelse, da han endelig nåede frem til mødestedet i Florida, hvor han troede, at han skulle dyrke sex med den niårige.

For her stod betjente fra Orlando Police klar til at lægge manden i håndjern, og som beviser havde de mandens udveksling med pigens far, hvor de to mand have aftalt, at den 64-årige familiefar skulle komme på besøg og dyrke sex med datteren, skriver Dagbladet. 

Manden havde nemlig uden at vide det skrevet til tre forskellige falske profiler på nettet for at lave aftaler med forældrene om at dyrke sex med deres mindeårige børn.

Læs også

Medie: Peter Madsen fortalte venner, hvordan man bedst skiller sig af med et lig

Men hvad faderen ikke vidste, var, at alle tre profiler var lavet af politiet, der lokkede den nu sigtede far i en fælde. 

Mark Andrew Nichols fik svar af politiet, hvor betjentene udgav sig for at være en far, der ville skaffe sin niårige datter ind i modelbranchen. 

Derefter drejede Mark Andrew Nichols hurtigt samtalen ind på noget seksuelt.

Den 64-årige Mark Andrew Nichols blev anholdt, så snart han nåede frem til mødestedet, hvor civilbetjente anholdte ham. Foto: Orlando Police

Ifølge udvesklingen mellem faderen og politiet gav Mark Andrew Nichols udtryk for, at han var vildt fascineret af ‘incest’, og at det gjorde ham ‘ekstremt liderlig’.

 - Jeg vil gerne besøge dig. Jeg er interesseret i at have sex med dit barn og barnets mor. Jeg er også åben for lidt med dig, hvis du er interesseret, skrev Mark Andrew Nichols til en falske ‘familiefar’ i den anden ende.

Læs også

40-årig kvinde fra Varde fik sit livs overraskelse, mens hun var alene hjemme: 'Jeg frøs helt. Kunne ingenting'

I sidste uge rejste Mark Andrew Nichols så afsted mod Florida, men på mødestedet blev Mark Andrew Nichols overrasket af civilbetjente, der straks lagde ham i håndjern. 

Under anholdelsen fandt politiet flere poser med slik og en tube glidecreme, som han havde taget med til mødet.  

Det udløste flere sigtelser, herunder seksuelt misbrug af et barn under 12, seksuelle tilnærmelser af et mindreårigt barn og forsøg på uanstændig opførsel. Han er nu blevet varetægtsfængslet i Florida.

Se en video herunder, hvor faderen bliver overrasket af betjentene og lagt i håndjern.

 

Mor tager 3-årig datter med på dametoilettet: Hvad pigen pludselig udbryder, får moderen til at dø af skam

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip