Faren fik adressen ved en fejl: 7-årig datter skudt og dræbt i sit eget hjem

Pigen og hendes mor havde hemmelig adresse.

Da den syvårige Mary Shipstone fra Northian i England blev skudt af sin far for to år siden, spurgte folk sig selv, hvordan det kunne gå så galt.

Nu viser en ny gennemgang af sagen, at faren fik tilsendt pigens og hendes mors adresse ved flere fejl, rapporterer Sky News

Mary Shipstones mor havde advaret politiet om, at eksmanden kendte den adresse hun og pigen boede på. En adresse, hvor de skjulte sig for ham.

Undersøgelsen viste, at den 46-årige far Yasser Alromisse havde fået kendskab til adressen via flere kanaler.

Mary Shipstones mors advokat var ved en fejl kommet til at sende retsdokumenter med adressen på til manden, men det var også lykkedes ham at finde adressen gennem blandt andet en bank og børneværnet.

Læs også

Mor 'ødelægger' sin søns sommerferie: Et par uger efter gisper søster efter vejret, og pludselig giver alt mening

 

Alligevel konkluderer rapporten, at ingen af disse fejl var direkte årsag til, at manden kunne opspore familien og slå datteren ihjel. I stedet slår undersøgelse fast, at den 46-årige brugte en række hemmelige og ulovlige metoder til at finde frem til ekskonen og barnet.

Ville tage datteren fra mor
I rapporten fremgår det, at motivet til mordet var at frarøve ekskonen sin datter. Efter den 46-årige far havde skudt pigen, skød han sig selv.

Ifølge rapporten var Yasser Alromisse bange for at blive frataget datteren i en kommende retssag.

Dagens Gossip