Fertilitetslæge brugte sin egen sæd til at gøre kvinder gravide

I årtier hjalp den nu 77-årige fertilitetslæge kvinder, som ikke kunne blive gravide. Men i foråret modtog han et opkald, som nu har resulteret i en retssag.

Der er basis for nogle ret akavede familiesammenkomster, hvis en pensioneret fertilitetslæge fra Indianapolis bliver kendt skyldig i den forbrydelse, han netop nu er tiltalt for.

Ifølge tiltalen har han mindst otte gange brugt sin egen sæd til at gøre patienter gravide. Den 77-årige læge Dr. Donald Cline har ifølge retsdokumenter fortalt sine seks voksne børn, at han har brugt sin egen sæd omkring 50 gange.

Det skriver Daily Mail

Han fortalte patienterne, at de fik sæd fra læger eller studerende. Han er anklaget for at være far til mindst otte børn, som er født af kvinder, der har været hans patienter. Den yngste er omkring 30 år gammel.

De seks voksne børn, som blev til på længens klinik i 70’erne og 80’erne fandt ud af, at de havde den samme biologiske far gennem DNA-test og en online DNA-databank. 

I foråret mødtes Dr. Donald Cline med børnene og fortalte dem, at han havde brugt sin egen sæd, når der ikke var noget tilgængeligt fra en donor.

Læs også

12-årig dreng stjal forældres bil og kørte 170 kilometer af den sødeste grund

Ifølge retsdokumenterne sagde han også til børnene, at han havde beholdt journaler over patienter, der havde modtaget hans sæd, men de var alle sammen blevet destrueret, fordi den amerikanske delstat kun kræver, at man beholder journalerne i syv år.

I et interview med Fox siger Dr. Donald Cline, at han ikke så det som, at han  selv lavede børn. I stedet så han det som, at han hjalp familier med at få børn.

Dagens Gossip