Hjemløs mand bliver hyldet som helt: Reddede mor og treårig dreng fra døden

Det kunne være endt helt galt, da treårige Alvin og hans mor Hannah var en tur på havnen i Landskrona i Sverige i weekenden.

Den lille dreng ville kaste en sten i vandet. Han snublede ud over kajkanten og faldt i vandet, skriver Lokaltidningen.se

Moderen kastede sig instinktivt i vandet efter sin lille søn. Hun så hans lille hoved forsvinde under vandoverfladen, men mærkede noget mod sit knæ.

Det var drengen, som hun fik fat i og hevet op til overfladen.

Men her stoppede problemerne langt fra. Både mor og søn var fuldt påklædte, og vægten af tøjet begyndte at være tung at svømme med for Hannah. Der var ingen stige i nærheden. De kunne ikke komme op.

- Pludselig så jeg et ansigt, jeg havde set før. Landskrona er jo ikke så stor. Det var en af de mænd, som du ofte ser på byens parkbænke. Han havde åbenbart hørt mit nødråb. Med et reb lykkedes det ham at hive os op på land en af gangen, siger moderen.

Hun har siden weekendens dramatiske begivenhed tænkt meget på manden, som hun gerne personligt ville tanke for heltedåden.

I går fandt hun ham på et af byens mødesteder for hjemløse.

Læs også: 7-årig går forbi en pool - så hører han et underligt plask

Helten er Bosse Christensen. Det vil han dog ikke kalde sig selv.

- Jeg gjorde det spontant, men eg er ikke en helt. Alle burde gøre, hvad jeg gjorde. Især når det er et barn og en mor, der er kommet i problemer, siger han.

Den hjemløse mand blev krammet en hel del af både treårige Alvin og hans mor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip