Kassedame lægger mærke til ældre kvindes mærkelige køb: Indsér at hun er ved at blive svindlet

Ekspedienten så, at den ældre kvinde var meget nervøs. Hun ville købe gavekort for et voldsomt stort beløb. Nu kalder politiet kassedamen for en heltinde.

Svindlere bliver desværre mere og mere opfindsomme, og det er ikke sjældent, opfindsomheden går ud over ældre medborgere.

Heldigvis kan en kvinde takke Shelly Yost for, at hun ikke mistede et stort beløb. Den årvågne kassedame forhindrede nemlig en økonomisk katastrofe i at ske, rapporterer WTOL

Den ældre kvinde kom ind i butikken i Ohio. Hun bad om at købe for 2000 dollar - svarende til omtrent 13.000 kroner - gavekort til musiktjenesten iTunes. Kvinden virkede voldsomt nervøs. 

Shelly Yost fornemmede at noget var helt galt. Hun spurgte den gamle dame, hvad hun skulle bruge gavekort på så mange penge til. 

Læs også

Vagabonden Kim var knust, da tyve stjal hans barnevogn: Men så faldt Lisbeth over et opslag på Facebook

Kvinden fortalte, at hun havde fået et telefonopkald fra sit barnebarn. Hun havde fortalt, at hun var i detentionen med en brækket næse og havde brug for gavekortene til politiet, så hun kunne komme ud af fængslet mod kaution.

Den ældre kvinde var naturligvis villig til at hjælpe barnebarnet. Men det var slet ikke hendes rigtige barnebarn, hun havde talt med.

Shelly Yost sagde til kvinden, at hun lovede hende, at barnebarnet havde det fint, og at hun var ved at blive svindlet. Kvinden nægtede at tro på det.

- Jeg spurgte hende, om hun ikke ville vente og lade mig ringe til Sylvania Police, så de kunne sige til hende, at de aldrig ville acceptere gavekort som betaling for nogen, der var i fængsel. Jeg ville ikke have, at hun skulle gå andre steder hen for at købe dem, siger kassedamen.

Læs også

Bedstefar tror, han skal til sit barnebarn Olivias fødselsdag - så trækker de ham ud foran huset

Politiet ankom og talte med kvinden, der faldt til ro. Betjentene tog også fat i hendes familie, så den ældre dame kunne blive forsikret om, at barnebarnet havde det fint.

Dagens Gossip