Kendte tv-værter erkender deres skyld: Læger gjorde chokerende fund, da deres baby pludselig blev slap

26-årige Krystin Lisaius og hendes mand Somchai Lisaius har kendt sig skyldige i at have bragt deres lille datters liv i fare, efter at der blev fundet kokain i pigens blod.

Krystin Lisaius og Somchai Lisaius er begge kendte ansigter i staten Arizona i USA, hvor de var værter på en lokal tv-station, indtil de blev anholdt og sigtet for børnemishandling og narkobesiddelse tilbage i april måned. Nu er retssagen begyndt, og parret risikerer op til to års fængsel hver.

Det skriver Mirror.

Kendisparrets fire måneder gamle datter blev forgiftet, da Krystin Lisaius ammede pigen 12 timer efter en fest, hvor hun havde taget kokain. De tog på hospitalet med pigen, da hun pludselig blev sløv og slap, og hendes øjne rullede rundt.

Krystin Lisaius beskrev pigen som en 'livløs dukke', som de kunne ikke få til at vågne. Lægerne insisterede på at tage blodprøver på deres lille pige, men parret nægtede og tog i stedet hen på et andet sygehus. Også på dette hospital ville lægerne tage blodprøver på den fire måneder gamle pige, og forældreparret nægtede igen.

Da blodprøverne alligevel blev taget mod deres vilje, afslørede testen, at pigen havde spor af kokain i sit blod. De to tv-berømtheder indrømmede, at de havde taget kokain til en fest, som de holdt for venner og bekendte 14. maj.

Krystin Lisaius forsvarede sig med, at hun ikke mente, at det ville påvirke hendes datter, når der var gået mere end 12 timer, fra hun sniffede kokain til festen, til hun ammede sin lille pige.

Forældrene blev begge anholdt og sigtet for besiddelse af stoffer og børnemishandling, og de har altså nu erkendt sig skyldige i at have bragt deres barn i fare, hvilket de tidligere har afvist at være skyldige i. Dommeren skal nu tage stilling til, om de øvrige sigtelser skal droppes. 

Både Krystin Lisaius og Somchai Lisaius er blevet fyret fra deres job i forbindelse med sagen. Deres datter bor hos sin bedstemor, og de må indtil videre kun se hende under opsyn.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip