Kvinde blev gruppevoldtaget og hendes familie dræbt: Hun spiste det forkerte til aftensmad

Den 20-årige kvinde blev udsat for uhyrlighederne i sit eget hjem.

En uhyggelig sag går verden rundt og vækker forargelse over forholdene i Indien. 

For nylig blev en indisk 20-årig kvinde og hendes 14-årige kusine angiveligt gruppevoldtaget i deres hjem i regionen Mewat, som er et muslimsk område i Nordindien. Imens blev den 20-årige kvindes onkel og tante tæsket til døde. 

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie BBC.

Ifølge den unavngivne 20-årige kvinde dukkede en gruppe mænd op ved hjemmet og hævdede, at kvinden have spist kokød dagen før, hvilket er strengt forbudt i området, fordi koen er et helligt dyr.

Som straf for sin udåd voldtog og tæskede mændene løs, på trods af kvinden nægtede at have spise kokød.

Læs også

Svigermor ville brænde baby levende: Kastede syre på gravid svigerdatters mave

Det uhyggelige overfald fandt sted for 14 dage siden, men sagen er først kommet frem nu, da mændene truede kvinden og niecen med døden, hvis de sladrede. 

Indisk politi har anholdt fire mænd, som er sigtet for voldtægt og mord. Politiet oplyser, at de ikke har bevis for, at en dyrebeskyttelsesgruppe står bag angrebet. 

For kort tid siden trak Mewat overskrifter efter flere embedsmænd gjorde det klart, at politiet ville kontrollere områdets kødretter for at sikre, at de ikke inderholdt kokød.

I de seneste år har Indien været plaget af flere brutale gruppevoldtægter ofte med døden til følge. I 2014 gik det ud over en 52-årig dansk turist, der farede vild i New Delhi og blev gruppevoldtaget - fem indiske mænd fik senere livstidsdomme i sagen med den danske kvinde. 

Dagens Gossip