Kvinde satte ild til sin mand: Opdagede ham med en anden dame og gik amok

Da en 40-årig amerikansk kvinde spottede sin mand i en bil med en anden kvinde, så hun rødt. Hun er nu fængslet, mens ægtemanden kæmper for sit liv.

En kvinde fra Kentucky i USA er blevet anholdt og sigtet for overfald, efter at hun angiveligt satte ild til sin mand efter et skænderi om utroskab. Det skriver CBS News

Ifølge lokalt politi hældte 40-årige Vera Wooten benzin ud over sin ægtemand, hvorefter hun satte ild til ham i nærheden af parrets fælles hjem i byen Corbin. Den dramatiske episode fandt sted mandag aften.

Det hele begyndte, da Vera Wooten blev angiveligt spottede sin mand i en bil med en anden kvinde. Det fik Wooten til at se rødt.

Hun trak sin mand ud af bilen og begyndte at tæske ham på stedet, hvilket fik den anden kvinde til at tage benene på nakken og skynde sig væk fra den ophedede situation.

Læs også

Har du mangel på testosteron? Måske har du brug for et testosteron supplement

Politiet oplyser, at kvinden, som havde travlt med at løbe væk fra stedet, drejede hovedet og så, at manden var i flammer. Det fik hende til at ringe til alarmcentralen med det samme. 

Inden en patrulje ankom til stedet, kørte Vera Wooten dog selv sin mand på hospitalet. Han blev senere overflyttet til Cincinnati Hospital i kritisk tilstand med forbrændinger på mere end 50 procent af kroppen.

Vera Wooten kan formentlig se frem til mange år bag tremmer.

40-årige Vera Wooten er varetægtsfængslet, mens hun venter på at komme i retten.

34-årig mand fik sin forsvundne pung retur: Da han kiggede i den, kunne han ikke tro sin egne øjne

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip