Kvindelig bilist kører rådyr ned - rådyr vil have hævn

Det rådyr, som Ellen ramte, stod i hvert fald ikke stille og stirrede ind i lyset fra forlygterne.

Man er nødt til at se det for at tro på det. Men videoen skulle være god nok.

Ellen Sager fra New Jersey kom den 17. september kørende på en landevej, da hun ramte et rådyr. Rådyret havde ikke i sinde at lægge sig fladt ned. Tværtimod ser det ud til, at den ville have hævn. Det skriver USA Today. 

Efter bilisten ramte dyret holdt hun ind til siden for at se, om det var kommet noget til. Det var her, det blev virkelig mærkeligt.

- Før jeg overhovedet kunne åbne min dør helt, var den stort set oven på mig. Jeg greb fat i dens gevir og kom min fod på dens bryst bare for at prøve at holde ham fra at komme længere ind. Jeg fik ham langt nok væk til, at jeg kunne lukke døren, fortæller Ellen Sager.

Læs også

Här satt hunden och väntade på sin ägare i ett år

Ved et mærkeligt sammentræf var betjenten Nicholas Austin bag hende i sin patruljebil, da sammenstødet skete. Han var på vej ud til en anden udrygning, men standsede politibilen, da han så Ellen Sager påkøre dyret.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg har ikke en eneste gang set et rådyr forsøge at komme ind i en bil før, siger den forbløffede betjent.

Det lokale politi beskriver hændelsen som en sketch fra et virkelig dårligt komedieshow. Betjenten var næsten lige så chokeret og overrasket som den kvindelige bilist.

Ellen Sager fik en mindre skramme på knæet. Rådyret døde senere af de skader, det fik ved sammenstødet.

Læs også

Svæver mellem liv og død: Hunden Luka skudt med haglgevær på aftentur

Se den bizarre video øverst i artiklen.

Dagens Gossip