Læge beskyldes for at bedøve patient med morfin og sprøjte sin sæd ud over hendes ansigt

Den 45-årige læge bliver undersøgt efter episoden, der involverede en 22-årig, kvindelig patient.

En læge fra New York bliver angiveligt nu undersøgt for seksuel chikane af en patient.

Han beskyldes for at have ejakuleret en ung, kvindelig patient i ansigtet, mens hun var bedøvet. Det skriver The Mirror. 

Den 22-årige kvinde fortalte politiet, at lægen bedøvede hende med morfin, da hun besøgte hospitalet med en skulderskade. Hospitalet siger, at det kender til beskyldningerne og er i gang med at undersøge sagen.Imens må lægen ikke behandle andre patienter.

Den 45-årige læge har endnu ikke kommenteret beskyldningerne. Han er heller ikke sigtet.

- Vi tager sagen meget alvorligt og er i gang med vores egen, interne undersøgelse, lyder det fra hospitalet.

Kvinden skal angiveligt være kommet ind på hospitalet i mandags med smerter i sin højre skulder. Hun blev tilset af to sygeplejersker i et enkeltmandsværelse.

De gav hende morfin og bad hende tage sin t-shirt og bh af og iføre sig en hospitalsskjorte, så hun kunne blive røntgenfotograferet. Ifølge kvindens forklaring kom lægen efterfølgende ind til hende og gav hende mere morfin, selvom hun protesterede, fordi hun allerede havde fået smertestillende.

Han skal derefter angiveligt have berørt hendes bryster, efter hun sagde, at hun havde smerte i højre side af brystet. Kvinden påstår, at lægen derefter flyttede sig væk fra sengen og vendte ryggen til.

Hun hørte lyde, hun har beskrevet som lyden af nogen, der onanerer. Derefter mærkede hun ifølge sin egen forklaring sæd på sit ansigt.

Lægen skal have tørret det af med et tæppe.

Læs også: Video: Patient sparker sygeplejerske - læge slår patient ihjel

Kvinden var på grund af bedøvelsen ikke i stand til at bevæge sig. Hun gled derefter ind og ud af bevidsthed, indtil hun blev vækket af en sygeplejerske og en anden læge. 

Da hun kom til sig selv, gik hun ud på badeværelset og opdagede sæd på sit bryst og ansigt. Kvinden har sagt til politiet, at hun tørrede ‘substansen’ af med sin hospitalsskjorte, som blev lagt i en plastikpose sammen med sengetøjet fra hospitalssengen.

Hun skal have bedt den ny læge, der kom til stede, om at tale med hans overordnede.

Hun flygtede dog fra stedet, da hun opdagede, at den overordnede var selv samme læge, som angiveligt havde sprøjtet sæd i hendes ansigt.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV