Lisa hører en underlig lyd i sin stue - brækker loftet op og gør et uhyggeligt fund

Foto: Lisa Ohrmundt/Privat

Amerikanske Lisa Ohrmundt fik noget af en overraskelse, da hun undersøgte en mystisk lyd i stuen.

Lisa Ohrmundt undrede sig en smule, da hun pludselig lagde mærke til en summende lyd inde i sit hus i den amerikanske stat Georgia. 

Selvom hun ikke umiddelbart var særlig bekymret over lyden, fik den alligevel Lisa Ohrmundt til at kontakte en ven, som er biavler. Da de sammen undersøgte huset nærmere, gjorde de et chokerende fund.

Det skriver CBS.

Læs også

Tømmermandsramt kæreste ødelagde Natalies søndag - så tog hun en grusom hævn

Biavleren brugte en varmesensor til at kigge efter de summende insekter og fandt til sidst frem til biernes bo, som sad højt oppe under Lisa Ohrmundts loft.

Han klatrede op på en stige og trak langsomt loftspladen ned, hvilket afslørede et kæmpestort bo. Intet mindre end 120.000 bier gemte sig oppe under loftet i Lisa Ohrmundts stue.

Det var hun rimelig overrasket over - ikke mindst fordi, hun ikke havde bemærket lyde fra netop dette område af sit hjem.

Læs også

Lucy fandt en gammel kjole i sit klædeskab - nu går hendes selfie verden rundt

Biavleren brugte seks timer på at støvsuge bierne ud af boet og ind i store beholdere, hvorefter han vil slippe dem fri på et sted, der er sikkert for de mange insekter.

- Det lignede en scene fra Dexter. Der var plastik over det hele, alt var dækket af, fortæller Lisa Ohrmundt til CBS.

Biavleren mente ifølge Lisa Ohrmundt, at insekterne havde boet i hendes stue i mindst to år. Naboer skulle efterfølgende have forklaret hende, hvordan tidligere ejere også havde fået fjernet en stor bikube. 

Til sidst blev loftet sat op plads igen, og der blev isoleret, så bierne ikke kunne komme tilbage igen. Foreløbig, ser det heldigvis ud til at Lisa Ohrmundts problem blev løst. Efter processen fandt hun et par døende bier på sit stuegulv, men det skulle være normalt efter deres kube var blevet fjernet.

Se det vilde syn i videoen lige herunder. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip