Livreddere brugte bølgemaskine til at opbryde kvindes bræk i svømmehallen

En svømmehal bliver kritiseret for ikke at tømme poolen og rense vandet, da en kvinde kastede op. I stedet satte de bølgemaskinen til at sprede brækket.

En britisk bedstefar hævder, at livredderne i hans lokale svømmehal brugte en bølgemaskine til at bryde kvindes bræk op med, som skvulpede rundt i vandet. Det skriver Mirror

Den alternative rensning af poolen skete i sidste weekend i Cleethorpes Leisure Centre i Lincolnshire, og Steve Wiseman var i svømmehallen med sine to børnebørn Molly og Jett, da den ulækre scene udspillede sig for øjnene af ham. 

Kvinden kastede op lige foran de svømmeglade gæster, men det var de ansattes tackling af situationen, der for alvor gav Steve Wiseman kvalme. I stedet for at beordre alle op af vandet og fjerne brækket på traditionel vis, tændte livredderne angiveligt for bølgemaskinen, så opkastet i stedet blev 'brudt op' og spredt for alle vinde i vandet. 

Læs også

Har du mangel på testosteron? Måske har du brug for et testosteron supplement

- Vi hørte, at en bestyrer blev kaldt til poolen, men de kunne ikke bestemme sig for, hvad de ville gøre. Alt, han gjorde, var at sende en livredder ned i vandet for at 'fange' klumperne. Så fik han ansatte til at tænde for bølgemaskinen for at røre resten ud, fortæller Steve Wiseman.

- Det var frastødende. Det var ulækkert. Jeg tror, det er farligt. De skulle have beordret alle op og renset poolen. 

Cleethorpes Leisure Centre har ikke ønsket at kommentere beskyldningerne, men de siger, at deres livreddere agerede professionelt, og at man godt kan fjerne for eksempel bræk fra bassinet uden at beordre alle op, hvis man blot gør det så hurtigt, at det ikke når at sprede sig. 

Steve Wiseman sørgede øjeblikkeligt for at få sine børnebørn op af vandet. 

Læs også: Populære apps du gør klogt i at slette med det samme

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip