Louise er i chok: Besøg hos hundesalon gik grueligt galt

- Jeg var forfærdet og målløs.

Makeover-programmer på tv og tilbud om en ny frisure og garderobe til kvinder i ugebladene er ikke et særsyn.

Til gengæld er det temmelig sjældent, at et kæledyr ikke er til at kende igen efter en tur til frisøren. Det var, hvad der skete for Louise Thompsons hund Dash, da den blev sat af til lidt forkælelse i hundesalonen, skriver Manchester Evening News.

Ejeren tog Dash med til Happy Dog Groomers. Den langhårede, hvide hund skulle vaskes og have en standardtrimning, men da hun kom for at hente den igen, var hun mildest talt målløs.

Dash havde fået et makeover. Et ekstremt et af slagsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Louise, som har fået hunden klippet hos den pågældende salon løbende over de seneste tre år, forventede at se sin hund lettere trimmet. Men denne gang var han stort set skaldet – med undtagelse af håret omkring hovedet.

Læs også

Emil lukker katten ud på vej til supermarkedet: Da han kommer hjem, finder han blodpletter på trappen

- Da jeg kom tilbage for at hente mine hunde ved frokosttid, kunne jeg ikke tro mine øjne. Jeg genkendte næsten ikke Dash. Jeg var forfærdet og målløs. Jeg hentede mine hunde og kom dem i bilen, og så græd jeg, fordi jeg følte, jeg havde svigtet ham ved at lade nogen gøre dette ved ham, siger Louise Thompson.

Dash er af racen Samojed. Hunde af denne race har dobbelt pels, som både beskytter dem mod kulde og varme.

Hvad værre er, at ejeren siden har fået at vide, at Dash’ pelsdragt muligvis ikke vokser tilbage igen. I øjeblikket skal han desuden have solfaktor på, hvis han opholder sig i solen.

Familien har fået pengene tilbage for klipningen, men ifølge dem dækker pengene ikke udgifterne til et hundedækken eller solfaktoren, som nu er nødvendig for den næsten nøgne hund.

Læs også

Jæger sporløst forsvundet: Er muligvis blevet spist af krokodiller

- Det gør ondt at se ham sådan. Han har mistet meget selvtillid. Han er halvt så stor, som han var før, siger Louise Thompson.

 

 

Dagens Gossip