Mand får stjålet kamera tilbage: Genforenet med billeder af sin døde hustru

Dave Lacey havde ellers opgivet alt håb om at få sit kamera igen. Det blev stjålet ved et indbrud for mere end et år siden, men nu er han blevet genforenet med det og de uerstattelige billeder af hans afdøde hustru, som til alles overraskelse stadig på kameraet. Det skriver ABC Local.

Det stjålne kamera dukkede op hos en pantelåner, og en ihærdig lokal betjent genkendte baggrunden på flere af billederne og gik på jagt efter ejermanden.

Dave Lacey fra Santa Ana i Californien mistede fornylig sin kone Erica, som døde i en alder af 30 år. Hun fik kræft-diagnosen, lige inden parret blev gift og døde kort efter.

LÆS OGSÅ: Det er aldrig for sent: Par får deres drømmebryllup efter 72 år

Kameraet, som blev stjålet, indholdt mere end 300 billeder fra brylluppet samt Ericas sidste tid og begravelse, derfor betyder det uendelig meget for Dave Lacey at få det tilbage.

Men det er en længere historie, hvordan de stjålne billeder kom hjem igen.

Politiet sporede en mændge tyvegods hos en 20-årig lokal mand via en GPS i en stjålen computer. I tyvens lejlighed fandt politiet også en hel stribe kvitteringer fra en pantelåner, hvor den unge mand havde vekslet tyvekosterne til kontanter.

En af de ting, tyven havde indleveret hos pantelåneren, var Dave Laceys kamera med alle billederne på. En betjent genkendte noget af landskabet i baggrunden, da han så nærmere på billederne, og begyndte at stemme dørklokker, indtil han fandt frem til enkemanden, som var både meget glad og overrasket.

LÆS OGSÅ: Rørende efterlysning: Ea savner sin far - fortalte han var kongen af Danmark 

- Det var ret vildt. At få kameraet tilbage med minderne er helt fantastisk, siger Dave Lacey til ABC Local.

Selve kameraet bringer også minder om Erica tilbage. Hun har nemlig lavet den unikke halsrem, som sidder på det. 

Se tv-indslag om den utrolige sag herunder: 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip