Mand sætter overvågningskamera op i køkkenet - da han ser husholdersken røre rundt i glasset, beslutter han sig for at advare sine naboer

Foto: YouTube

Mistanken til husholdersken blev så stor, at manden besluttede sig for at sætte et skjult kamera op i køkkenet. Da han så filmen igennem, var han dybt chokeret.

En video, der angiveligt stammer fra Kuwait, går lige nu viralt.

I den ser man tilsyneladende en husholderske tisse i en kande, hvorefter hun hælder det op i sin chefs morgenjuice. Det skriver Daily Mail.  

Ifølge lokale medier blev familien af uvisse årsager mistænksomme over for kvinden. Derfor blev der sat et skjult kamera op i køkkenet.

Da herren i huset så optagelserne igennem, kunne han konstatere, at der var klamme ting i spil. På videoen - der er lagt på LiveLeak - ser man to kvinder i køkkenet. Den ene rører i juicen, mens den anden står med ryggen til. Kvinden længst væk tisser tilsyneladende i en kande, hvorefter hun hælder urinen oven i juicen.

Derefter går kvinden tilbage til sine andre opgaver.

Læs også: Kunde køber kylling på fastfood-restaurant - gør en væmmelig opdagelse

Manden siger til lokale medier, at han var i chok, da han så videomaterialet igennem. Han har valgt at hemmeligholde den ansattes navn, men har samtidig advaret venner og naboer om, at de skal være forsigtige med deres husholdersker.

Det er uklart, hvorvidt kvinden er blevet fyret som følge af afsløringen.

Se videoen nedenfor.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: