Mand voldtager 10-årig dreng i svømmehal, fordi han havde en 'seksuel nødsituation'

Efter voldtægten morede den irakiske mand sig med at springe fra 3-meter vippen i svømmehallen.

En sag om en voldtægt af en 10-årig dreng i en offentlig svømmehal har rystet Østrig. 

Den 10-årige dreng var på besøg i svømmehallen Teresienbad i Wien, da en 20-årig mand fra Irak tvang ham ind i en brusekabine, hvor han voldtog ham. 

Drengen blev svært skadet af voldtægten, men det lykkedes ham at få fat i en livredder, der ringede efter en ambulance og politi, skriver Kronen Zeitung. 

LÆS OGSÅ: Kvinde fundet død hos sin kæreste: 'Min enorme penis slog hende ihjel'

Da de ankom til svømmehallen fandt de den irakiske mand, der morede sig med at springe ud fra 3-meter vippen, som om intet var sket. 

Under afhøringen forklarede han politiet, at 'det var en seksuel nødsituation', fordi han ikke havde haft sex i månedsvis. 

Den 20-årige iraker var ankommet til Østrig gennem Balkan i september sidste år, og han ernærede sig som taxichauffør i hovedstaden Wien. 

LÆS OGSÅ: Mands penis sad fast i håndvægt: Brandmænd måtte bruge 3 timer på at få den fri

Han fortalte politiet, at han godt var klar over, det var forkert, og at det ikke var meningen at gøre drengen ondt. Han fortalte desuden politiet, at han godt var klar over, at voldtægt var forbudt i alle lande i verden, og at han ikke 'altid var syg', da han havde en kone og datter i Irak, skriver Kronen Zeitung. 

Voldtægten fandt sted den 2. december, men politiet i Wien valgte i første gang at holde sagen hemmelig for at beskytte den 10-årige dreng. 

Efter politiet nu er gået ud med oplysninger om sagen, understreger de, at selvom de generelt er varsomme med oplysninger om immigranter, fordi de allerede har gennemgået meget, så har de nul-tolerance overfor forbrydelser som denne. 

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal opereres i Litauen: 'Jeg har betalt prisen for min dumhed'

Dagens Gossip