Mange unge mister kørekortet efter gaderæs i Silkeborg

| Skrevet af redaktion den 1. juli 2012 - 10:49

Arkivbillede. Politiet.

Politiet har slået hårdt til mod en stor gruppe gaderæsere i Silkeborg, og flere af dem mister nu kørekortet. De unge har kørt ræs i flere områder i Silkeborg, og derfor besluttede politiet at lave en lasermåling på et af stederne. Det skete på Erhvervsvej i Them ved Silkeborg, og resultatet er, at mange af dem nu mister kørekortet. På tre timer blev der lavet 70 målinger af hastigheden på vejen, og de blev rettet mod 30 biler. Hastighedsbegrænsningen er 50 kilometer i timen da det er i byzone, men alligevel blev bilernemålt til at køre fra 80 ti l123 kilometer i timen. Dermed vil de stort set alle miste kørekortet, en del af dem ubetinget. Politiet er nu begyndt at underrettet de pågældende bilister, der alle deltog i væddeløbskørsel. det foregår ofte ved at man accelerer om kap hen mod et bestemt punkt. Politiet vil fortsætte indsatsen mod gaderæset, og derfor kan der ventes flere aktioner. - Den udviste færdselskultur før, under og efter forsamlingerne udsætter andre trafikanter og førerne selv for fare på et uacceptabelt niveau, ligesom der sker massive overtrædelser af færdselsloven, lyder det fra politiet.

Deltag i debatten

Krimi

6. marts 2015

Når årsopgørelsen er tilgængelig på mandag, regner politiet med, at svindlere vil forsøge at udnytte situationen.

Politik

3. marts 2015

Statsministeren var tirsdag på besøg hos de udsendte danske soldater på Ahmed Al-Jaber-basen i Kuwait.

Sundhed

6. marts 2015

Smerte kan være et godt tegn, fordi den hjælper os til at navigere i verden. Men den kan også være en alarmklokke, du bør lytte til.

Advarsler

6. marts 2015

Smerte kan være et godt tegn, fordi den hjælper os til at navigere i verden. Men den kan også være en alarmklokke, du bør lytte til.