Millionær forsvandt for seks måneder siden: Nu er hun fundet som hjemløs på gaderne i Milano

En 51-årig kvinde forsvandt pludseligt og under stor mystik. Så satte familien en privatdetektiv på sagen, der fandt kvinden på gaden.

Det er ikke fordi, at der manglede penge på kistebunden. 

51-årige Ariane Lak, der arbejder som chef for et stort filmproduktionsselskab og eftersigende skulle have millioner på bankkontoen, levede et roligt og luksuriøst liv i England.

Men som dug for solen forsvandt den midalderende kvinde i begyndelsen af marts uden at efterlade ét eneste spor, skriver Daily Mail.

Familien fandt hverken breve eller beskeder og derfor hyrede de en privatdetektiv, der som tidligere albansk politimand, begyndte til at spore kvinden. 

Familien havde dog en ide, om at Ariane Lak var rejst til Milano, da den fornemme kvinde havde venner og bekendte i den norditalienske by. 

Som chef for et stort filmproduktionsselskab skulle Ariane Lak have flere millioner kroner i banken. Alligevel forsvandt hun sporløst i seks måneder, hvor hun levede på gaden. 

Da privatdetektiven spurgte hjemløse på gaden, nikkede de og bekræftede at den ellers rige kvinde havde sovet på gaden, og en frisør havde også haft besøg af Ariane Lak, der var ‘beskidt’, da hun havde siddet i frisørstolen. 

Langt om længe fandt privatdetektiven for nylig den 51-årige kvinde, men hun var forvirret og og led af hukommelsestab. 

Ariane Lak forstod slet ikke, hvad der var sket, og privatdetektiven måtte derfor flyve hendes søster til Milano, men familien blev vildt urolige, da de hørte Ariane Laks forklaring. 

Læs også

Har du hård mave? Magisk 'bæ-knap' på kroppen får dig til at skide med det samme

- Jeg kan ikke forklare det. Jeg tror, at jeg var ude og gå, men så blev jeg angrebet og bestjålet, og jeg faldt til jorden og slog hovedet, skulle kvinden have forklaret.  

Det viste sig dog, at kvinden lider af skizofreni, og at hendes tilstand langsomt er blevet forværret, siden hun fik konstateret lidelsen, da hun var i 20’erne.

- Han virkede meget klar det meste af tiden, men også meget sårbar. I januar 2016 holdte hendes telefon op med at virke, og da hun var flyttet fra sin lejlighed, mistede jeg kontakten med hende, siger hendes søster Leila Lak til The Sun. 

Det var på gaderne i Milano, at privatdetektiven fandt kvinden - seks måneder efter hendes forsvinden. Foto: Google Maps

I de seks måneder siden kvindens forsvinden, havde Ariane Lak levet på gaden i Milano og havde nægtet at tage imod hjælp og penge fra fremmede, men familien er meget bekymret for hendes helbred. 
   
- Hun har en meget stærk psyke, men er samtidig meget syg og nægter både at se en læge eller rejse tilbage til England, så jeg er meget bekymret for hende, siger søsteren Leila Lak til avisen. 

Læs også

Ny opdatering til din iPhone i dag: 6 hemmelige funktioner, som er helt geniale

Hvad der præcist er sket med Ariane Lak i de seks måneder hun har været forsvunder er derfor et mysterie, som hverken britisk eller italiensk politi er blevet indblandet i. 

Betjenten beder kvinden åbne sit bagagerum - hvad kameraet fanger spreder sig som et lyn på nettet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip