Mistede sin vielsesring for 11 år siden - nu har hun fundet den det mest usandsynlige sted

Foto: Sheila Hatfield

Amerikanske Sheila Hatfield var ulykkelig, da hun mistede sin vielsesring. Men 11 år senere dukkede pludselig den op et uventet sted.

Sheila Hatfield fra den amerikanske stat Colorado var fuldstændig knust, da hun pludselig mistede sin vielsesring for 11 år siden - en tidlig morgen tilbage i år 2006.

Hendes treårige datter Kiara tog ringen fra moderens sengebord, hvorefter Sheila Hatfield aldrig så den igen, selvom hun og manden gennemsøgte hele huset. Datten kunne ikke fortælle, hvor den var blevet af.

Det skriver det lokale amerikanske medie KVDR.

Læs også

Ny innovation: Glat dit hår uden varmeskader

Men vielsesringen var hverken mellem tæppet og væggen, mellem bogreolerne eller andre steder, hvor ægteparret kunne komme i tanke om, at den måske kunne gemme sig.

- Jeg brød ud i tårer mange aftener og undrede mig over, hvorfor det skete og hvor, den kunne være, siger Sheila Hatfield til KVDR.

Til sidst fik familien besøg af et par synske, som forsøgte at hjælpe dem med at finde det forsvundne smykke. Men ringen var stadig ikke til at finde nogen steder.

Foto: Sheila Hatfield

11 år senere fik familien dog noget af en overraskelse, da de var ved at renovere deres hjem. I den anledning havde de flyttet toilettet ud i husets garage. Men da datteren Kiara flyttede toilettet, fordi hun skulle nå noget, faldt ringen pludselig ud:

Foto: Sheila Hatfield

- Jeg kiggede bare ned og så denne gamle rustne ting dækket af skidt, og jeg tænkte ‘føj’, siger Sheila Hatfield til KVDR.

Men pludselig gik det op for Sheila Hatfield, at det var hendes vielsesring, hun kiggede på. Ringen var dækket af kalk, men så god som ny, da den blev gjort godt og grundigt ren.

Familien ved stadig ikke, hvordan ringen endte i toilettet. Men de glæder sig over, at den er kommet 'hjem' igen.

Chef beder ung mand om at fjerne sin sminke på jobbet - hans svar går nettet rundt

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip