Monster gemte sig i mands bananer: Bid giver erektion i fire timer - og så dør man

Foto: Shutterstock

Parret havde netop været i supermarkedet og handlet ind, da deres værste mareridt udfoldede sig på køkkengulvet foran dem.

Det væltede ud: Bitte små æg løsrev sig fra en banan, som det britiske par Ashley Gamble og hans kæreste Sophia Newcombe netop havde købt i et supermarked og lagt på køkkenbordet i deres hjem, som også huser parrets to små børn.

Ud af bunken sprang en hær af små edderkopper, da der tilsyneladende gik hul på en rede af edderkoppeæg. Reden hang gemt i en bananklase, som Sophia var i gang med at pakke ud. 

- Det var som en ond drøm, der blev til virkelighed, siger familiens far, Ashley Gamble, efterfølgende til The Sun. 

Æggene viser sig at tilhøre en af verdens giftigste edderkopper; den brasilianske vandreedderkop, som også har kaldenavnet bananedderkoppen. Dens gift kan forårsage smertefulde og op mod fire timer lange erektioner hos mænd, kramper, rysteture og i værste fald døden inden for få timer efter et bid.

- Reden var på størrelse med en halvtredsøre, og æggene faldt bare ud og ned på gulvet. Jeg skyndte mig at tage støvsugeren frem og forsøgte at suge så mange som muligt op, men de stak af i alle retninger, uddyber Ashley, der til sidst måtte give op og løbe ud af huset med sin familie, som ikke har sat sine ben i hjemmet siden.

De er skrækslagne for, at edderkopperne lever livet i familiens hus, og at de en dag bider fra sig.

Læs også

18-årig kvinde går i panik, da stor edderkop lander i hendes skød: Derfra går det hurtigt ned ad bakke

Han og Sophia nægter derfor at tage tilbage, før supermarkedet har betalt nogle specialister for at komme ud og fjerne alle spor af dyrene. 

Supermarkedskæden (kæden Asda) er nu ved at undersøge, hvad der kan gøres i sagen, men forsikrer i mellemtiden deres kunder om, at tilfælde som disse er sjældne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Wikipedia, Bananedderkop,

Ifølge organisationen Danske Dyreinternater er den brasilianske vandreedderkop, som også har kaldenavnet bananedderkoppen, den edderkop, der anses for at dræbe flest mennesker i verden. Det skyldes blandt andet, at dyret har tænder, der er lange nok til at bide igennem menneskers hud og ikke mindst en kraftig gift, der altså kan koste mennesker livet.

Derudover hedder den “vandreedderkop”, fordi den gør netop dét; vandrer fra et skjul til et andet, herunder gerne til gemmesteder så som huse, tøj, støvler, biler, kasser og altså bananklaser, som Ashley og Sophia oplevede på tæt hånd. 

Læs også

Gys! Denne edderkop kan bide gennem menneskehud – og så er den nået faretruende tæt på Danmark

 

Dagens Gossip