Mor hænger sine trusser til tørre i solen: Finder fræk besked fra naboen

Charlottes mor udnyttede det gode vejr til at tørre sit vasketøj i haven. Morgenen efter opdagede hun en besked fra sin nabo. Nu bliver hun hyldet for sin reaktion.

I den lille by Stokeinteignhead i Storbritannien bor Charlotte Wilkinson med sin familie. Deres genbo er den lokale skole, og den er nu sammen med et par blondetrusser blevet omdrejningspunktet i en kontrovers i det ellers fredelige nabolag.

Charlotte Wilkinsons mor udnyttede nemlig det gode vejr i sidste uge til at tørre sit vasketøj uden for. Men at hun valgte at lufte sit undertøj til skue for offentligheden vakte ikke just begejstring hos en af naboerne.

Morgenen efter opdagede hun nemlig, at naboen havde skubbet en seddel ind under familiens fordør - sammen med et par blondetrusser fra tørresnoren.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

- Det er fuldstændigt upassende at denne type tøj hænger til udstilling over for byens skole. Der er medlemmer af dette lokalsamfund, som vil byde det velkomment, hvis man holdt op med det. Tak, lød beskeden.

Siden har Charlotte Wilkinson delt beskeden og et billede af de omtalte trusser på Facebook. Hun er målløs over naboens reaktion.

Læs også

Medarbejder melder sig syg efter våd nat i byen: Får højst uventet svar fra sin chef

- Snæversynet og snerperiet i denne landsby er UTROLIGT! Min mor fik dette i dag… Jeg vidste ikke, at der var en lov, der forbyder en i at hænge undertøj på sin tørresnor?, skriver hun til billederne.

Moren får masser af støtte på det sociale medie. Mange forstår ikke, hvordan nogen kan have frækheden til at tage en fremmeds undertøj og skrive en sådan besked.

- Jeg ville hænge tonsvis af trusser op nu bare for at genere naboen, lød det fra en Facebook-bruger.

Læs også

Frederikke fik en klage fra genboen: 8-årig søn synes, hun er lidt for “spændende”

Og det er da angiveligt også, hvad moren har tænkt sig at gøre.

Kan du forstå hendes reaktion? Eller naboens kritik?

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip