Mor og datter anholdt for incest-ægteskab

Foto: Facebook

Moderen har tidligere været gift med sin søn.

En 43-årig mor fra Oklahoma i USA og hendes 25-årige datter er blevet anholdt, fordi de er gift.

De to indgik ægteskab i marts i år, men det er ifølge politiet ulovligt, da der er tale om et forhold mellem biologisk mor og datter, rapporterer KFOR

Patricia Spanns forhold til datteren Misty blev opdaget, da socialmyndighederne undersøgte, om de yngre børn i familien havde det godt.

Misty og hendes to brødre er ikke vokset op hos deres mor, men hos bedsteforældrene, efter de blev tvagsfjernet hjemmefra. Mor og datter mødte hinanden igen for to år siden.

Ifølge politiet har moderen udtalt, at hun ikke vidste, det var ulovligt at gifte sig med datteren, fordi hendes navn ikke længere står på datterens fødselsattest. De er begge blevet anholdt og varetægtsfængslet, men kan løslades mod kaution på 10.000 dollars per snude.

Har også været gift med sønnen
Overraskende nok er det ikke første gang, Patricia Spann har giftet sig med et af sine børn. I 2008 blev hus gift med den ene af sine sønner. Ægteskabet med ham blev annulleret i marts 2010.

 

Læs også

Politiet efterforsker mulig voldtægt ved Søpavillionen

Ifølge Patricia Spanns forklaring til politiet var det ægteskab ikke af seksuel karakter. Hun har sagt, at hun giftede sig med sønnen, så han kunne slippe for militærtjeneste.

Den anden bror udtaler sig til tv-stationen KSWO. Han mener, at hans søskende er blevet manipuleret af moderen. 

- Hun tvang min søster ind i det her. Det ved rigtig mange. Hvilken person er man, når man lader sin datter gå igennem det her?, siger Cody Spann.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip