Mor raser over børnehave: Da hun ser dette billede, flipper hun ud

Foto: Elysha Brooks/privat foto

En mor blev chokeret, da hun modtog et helt skørt billede af sin egen datter fra børnehaven. Børnehaven har ikke reageret på forældrenes henvendelse.

Der kan ske alverdens uheld, når børn passes i institutioner, imens forældrene er på arbejde. 

Nogle gange kan de små pus falde og slå hul på knæet, blive drillet eller glide i sokkerne og den slags små uheld er både forældre og pædagoger heldigvis gode til at tage sig af. 

Men for moderen Elysha Brooks fra byen Florissant i den amerikanske stat Missouri, så var hendes fireårige datter udsat for en helt anden slags ‘oplevelse’, da forældrene blev kontaktet af de sociale myndigheder, der kunne vise dem et ubehageligt billede af deres datter, skriver kfvs12.com. 

- Jeg stod bare og kiggede på billedet, der viste min datter, der var blevet spændt fast med gaffatape til en stol. Med hendes ansigtsudtryk kan jeg slet ikke forestille mig, hvad der er sket, siger Elysha Brooks til tv-stationen. 

Foto: Elysha Brooks/privat foto

Moderen mener, at billedet er taget i datterens børnhave ‘Little Learners of Florissant’, og moderen anede ikke, at der var noget galt, før hun blev kontaktet af de sociale myndigheder. 

Læs også

31-årig mor skældt ud af cafeejer: Skiftede ble på barn, imens andre gæster sad og spiste

Forældrene har tidligere haft et anstrengt forhold til børnehaven efter, at datteren havde fået en sten i øret, der havde sprængt hendes trommehinde, uden at nogle af pædagogerne havde opdaget det.  

Nu står de bekymrede forældre tilbage med billedet og savner svar fra børnehaven, der ikke har reageret på familiens henvendelse. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- At se vores barn spændt fast og se hvor bange og nervøs hun er, gør mig rasende. Nu bliver jeg ikke glad, før at børnehaven er lukket og den person som har gjort dette, er i fængsel, siger moderen til kfvs12.com. 

Børnehaven har ikke kommenteret sagen i medierne, på trods af gentagne henvendelser. 

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

Dagens Gossip