På deres første date ser hun, at der er noget galt med hans hånd: 4 måneder senere deler han sin ubegribelige hemmelighed

På deres første date opdager en kvinde, at der er noget galt med mandens hånd. Efter få måneder sammen får parret en nyhed, der skal vende op og ned på deres liv.

Der er ikke det, som man ikke ville gøre for hinanden, hvis man vitterligt elsker hinanden. 

Det er ikke alle, der ville gå igennem ild og vand for deres partner, men man må blot have respekt for de personer, der gør. 

Da Steve og Hope Dezember første gang mødte hinanden i foråret 2011 dannede de straks en helt særlig forbindelse til hinanden. Men parrets kærlighed skulle modstå enorme udfordringer, hvilket de har delt med resten af verdenen på deres Facebook-side

Det var ellers som at tænde for en kontakt, da parret første gang mødte hinanden for seks år siden. De klikkede sammen, og der var sød romantik i luften. 

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Men for Hope var der en detalje, der fangede hendes opmærksomhed. Hun lagde mærke til, at Steve havde enormt svært ved at åbne en flaske vin og holde et fast greb om flasken, hvor at han rystede så meget, at han på et tidspunkt tabte flasken på gulvet. 

Steve havde ellers gået til flere læger, men ingen kunne fortælle ham, hvad der forårsagede de forfærdelig rystelser og tab af motorik i hænderne. 

Månederne gik og de forelskede kærester fortsatte med at se hinanden, men fire måneder senere, får Steve endelig sin diagnose. 

Læs også

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

Lægerne opdagede, at den 28-årige mand led af sygdommen amyotrofisk lateralsklerose, der er bedre kendt som ALS.

Den forfærdelige sygdom nedbryder gradvist hjernens, så patienter med sygdommen langsomt, men sikkert mister evnerne til at tale, gå, bruge sine hænder og des lige. 

Sygdommen er uhelbredelig, og normalt dør patienter tre til fem år efter at få stillet diagnosen. 

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Men det slog ikke Steve og Hope ud, og tog dage senere gik parret en lang tur, hvor Steve fortalte Hope om sin uhelbredelige sygdom.

For Hope var der dog ikke nogen mulighed for ikke at være sammen med sit livskærlighed, og to måneder efter den nedslående diagnose, blev parret viet. 

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Siden har deres tid sammen været præget af Steves sygdom. I 2013 mistede han evnen til at tale, og siden kunne han hverken bruge sine ben og tabte sig over 30 kilo. 

I dag bor parret i den amerikanske stat Georgia, hvor Hope passer sin mand hver dag og stadigvæk elsker ham ufortrødent, på trods af den væmmelige sygdom, der langsomt gør Steve svagere og svagere. 

Ved hjælp af en specialbygget kørestol maler Steve, og imens Hope passer ham fortsat, selvom at alt er ændret på de seks år, der er gået siden parret mødtes for første gang. 

Læs også

Tommys 6-årige søn var bange for tyve: Så fik faderen en genial idé

Men via parrets Facebookside deler de historien om deres kærlighed og liv til inspiration for alle andre, hvor over 20.000 brugere følger parrets kærlighed til hinanden.

Lille pige måtte køres på hospitalet efter voldsom ulykke: Da lægerne ser skaden, finder de en boltsaks frem

Dagens Gossip