Politimand skælder politikere ud: Vi ender i helvede og jeres navne vil gå over i historien

I et benhårdt indlæg på Facebook går den svenske forfatter og tidligere politimand Martin Melin i rette med de svenske politikere og nogle af årsagerne til, at mange betjente ikke længere kan holde deres job ud.

Indlægget går i øjeblikket viralt på de sociale medier. Forfatteren beder politikerne om at give flere penge til politiet, så de kan tage kontrollen tilbage over samfundet, så folk kan føle sig trygge.

- Vi ønsker at gøre en forskel. Langt størstedelen af politifolk valgte netop denne profession, fordi de ønsker at komme, når nogen råber om hjælp, eller i bedste fald være på stedet, før opkaldet kommer. I dag er det ikke sådan, det fungerer. Vi føler os kørt over af dem, der regerer, dem, der træffer beslutninger og dem, som har til opgave at lede os, skriver han i indlægget.

Han kritiserer, at ledere i politiet siger, at alt vil ordne sig.

Læs også: Netto-medarbejderen Sabinas opsang til danskerne: 'Tænk på din opførsel og dine udtalelser'

- Og de politikere, der er ansvarlige - hvorfor vælger I bare at lytte til politicheferne, der tjener millioner året rundt uden selv at komme tæt på de aktiviteter, de styrer? Hvorfor lytter I ikke til de tusindvis af politifolk, der hver dag med dårlig løn og elendige arbejdsforhold kæmper for at sikre, at dette samfund ikke kollapser? Hvorfor kan I ikke lytte? Virkeligheden passer ikke ind i budgettet, så I må ændre budgettet. Jeg er ked af det, men det vil koste langt mere i det lange løb med en dårligt udstyret og dårligt motiveret politi, end hvis der bliver investeret kraftigt i det, lyder det fra Martin Melin.

Han nævner flere episoder, som har nået overskrifterne i medierne. Ikke kun i Sverige, men også i udlandet. Eksempelvis om mænd, der har befamlet kvinder under koncerter, unge mænd, der bliver bestjålet i biografen.

- Kære politiker. Hvis vi ikke får en ændring nu, i dag og ikke i næste uge, vil det gå virkelig, virkelig ad helvede til, og i historiebøgerne vil være dit navn, vores børn og børnebørn kan læse om. Vil du det?, lyder hans spørgsmål til politikerne.

I skrivende stund er hans opsang liket 42.000 gange og delt af 21.000.

Læs også: Opsang på Facebook nåede ud til vred Rema 1000-kunde: Nu undskylder han

Læs hele indlægget nedenfor.

Varför "gnäller" Poliser? Jag vet poliser som är starka, modiga, orädda och inte skulle tveka en sekund att kasta sig...

Posted by Martin Melin on Friday, September 2, 2016

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip