Sagal blev svinet til af kvinde på gaden: Få dage senere mødte de hinanden på moderens plejehjem

Forleden ventede den 19-årige Sagal Yusef fra Klippan i Sverige på toget.

Ud af det blå kom en kvinde hen og begyndte at overfuse hende med racistiske bemærkninger. Kvinden udtrykte sit syn på islam, Sagals tørklæde og hudfarve.

Det forklarer den unge kvinde i en opdatering på Facebook, som nu er gået viralt, skriver Expressen

Men kvinden havde overset en ting. Indirekte har Sagal Yusef nemlig ansvar for noget af det vigtigste i kvindens liv: Hendes gamle mor.

Den 19-årige kvinde arbejder nemlig på et plejehjem i Skåne, og efter en lang dag på jobbet, sad hun og ventede på toget hjem. Hun satte sig med høretelefoner på. Kvinden gik forbi et par gange og kiggede på den 19-årige uden at sige noget.

Til sidst havde kvinden ifølge Sagal Yusef helt røde kinder og stirrede på hende. Hun spurgte, om der var noget galt. Det fik kvinden til at åbne for sluserne.

Blandt andet sagde hun at “I forbandede indvandrere, der kun lever af velfærd og udnytter det svenske system burde smides ud af landet”.

Mødtes på moderens plejehjem
Den 19-årige var både paf og træt og orkede ikke at diskutere med den rasende kvinde. Men et par dage senere stødte de tilfældigt på hinanden, og der havde Sagal Yusef et par ord til kvinden.

Her mødte hun op på sit arbejde og gik ind til en af de ældre damer, hun normalt plejer at hjælpe. Pludselig gik døren op. Der stod kvinden fra perronen, som havde angrebet hende verbalt.

- Altså, hendes ansigtsudtryk. Jeg har aldrig set noget bedre i mit liv. Hun stod bare der uden at komme ind i rummet. Hun stod der bare, husker plejehjemsmedarbejderen.

Den 19-årige kiggede hurtigt på kvinden og fortsatte med at tage sig af den ældre dame. Da kvinden skulle til at gå, kunne Sagal Yusef ikke nære sig for at give hende et par ord med på vejen.

Læs også: Ærlig kvinde afleverede pung fra Rema 1000-parkeringsplads: Det fik personalet til at ringe 114

- Bare rolig. Jeg vil aldrig behandle din mor, som du behandlede mig, sagde hun til kvinden.

Efter Sagal Yusef delte sin oplevelse på Facebook, er den liket 4000 gange og delt af knap 1000.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip