Skrækslagen 2-årig dreng efterladt i bil om natten, mens mor gik til fest

Bekymrede forbipasserende hørte drengen skrige og prøvede at finde hans mor.

En dreng på to år, der var blevet efterladt alene i en bil om natten, satte gang i en større redningsaktion.

Forbipasserende opdagede drengen i Schaffenheausen i det nordlige Schweiz. Han var alene i bilen og kunne ikke komme ud, skriver Daily Mail

Drengens 25-årige mor kan nu se frem til sigtelser om omsorgssvigt. Hun efterlod ham nemlig i bilen, mens hun tog på natklub.

De folk, som kom forbi bilen, hørte drengen skrige. En gruppe mennesker gik rundt i området for at finde bilens ejer, men det lykkedes ikke. Derfor kontaktede de politiet.

Læs også

Mor afleverer sin 2-årige søn til hjemløs kvinde og går sin vej

Kvinden kom først tilbage efter midnat. På det tidspunkt havde bekymrede vidner kontaktet politiet, som havde fået fat i en mekaniker, der kunne hjælpe drengen ud. Mekanikeren ankom, ligesom moderen kom hen til bilen.

Da hun så politiet ved bilen, forklarede hun, at hun havde været ude på natklub med sine kolleger. Et vidne var så vred over kvindens handlinger, at han angreb hendes bil i raseri. Han er meldt til politiet af moderen.

Ifølge politiet kunne manden ikke holde sin vrede tilbage.

Læs også

Familiefar gemte på ækel hemmelighed: Filmede rædselsvækkende misbrug af børn online

Episoden fandt sted i de tidlige timer søndag. I en skriftlig udtalelse siger politiet, at kvinden kan se frem til en række sigtelser.

Dagens Gossip