Sportsstjernes lille søn dræbt af spritbilist: Barnevognen lå i to dele

I lørdags blev Marcus Kowal og hans families liv ændret for altid, da hans 15 måneder gamle søn blev dræbt af den 72-årige spritbilist Donna Marie Higgins. Det beskriver Expressen.

Marcus Kowal, der i mange år har boet i USA, lå den skæbnesvanger lørdag og tog en lur, mens hans kærestes 15-årige søster var ude at gå med parrets 15 måneder gamle søn, Liam.

Men pludselig blev han vækket af sirener og havde en instinktiv fornemmelse af, at noget var galt.

Hans kæreste, Eder Mishel, skyndte sig ud for at se hvad der var sket, da en nabo kom løbende med tårer øjnene og råbte ”din søn, din søn"

- Jeg troede, han var død. Jeg så, hvordan barnevognen lå der i to dele. Og Liams lille grøn frø, som han altid havde med sig, lå der på gaden, siger Marcus Kowal til Expressen.

På vej til hospitalet fik de at vide, at Liam havde brækket en knogle og punkteret en lunge, og derfor levede håbet om, at han ville komme sig.

Men da Liam blev undersøgt på hospitalet fandt lægerne ud af, at Liam havde fået så alvorlige hjerneskader, at han var hjernedød.

Læs også: Betjente så livløs baby i glohed bil: Smadrede ruden for at hjælpe, men indså straks deres fejl

Her slukkedes alt håb for den lille drengs forældre om, at han ville overleve. Derfor har de nu besluttet sig for at donere lille Liams organer.

Eder Mishels 15 -årige lillesøster blev også ramt af spritbilisten. Hun brækkede begge ben og har gennemgået en operation. Hun er stadig dybt chokeret og føler sig skyldig i ulykken.

. Hun føler det er hendes skyld, men hun kunne jo ikke gøre noget. Hun siger, at hun ønsker, at hun var den, der var hjernedød i stedet. Nu er det vores opgave at være den bedste støtte for hende og få hende til at forstå, at hun ikke kunne have gjort noget anerledes, siger Marcus Kowal.

Den 72 -årige kvinde, der kørte bilen, Donna Marie Higgins, flygtede fra uheldet, men takket være tre vidner, som kørte efter hende, blev hun efterfølgende fanget af politiet.

De kunne hurtigt konstatere, at hun var beruset Hun er nu officielt mistænkt for både spirituskørsel, for at have kørt Liam ned og derefter flygtet fra stedet.

Parret venter nu på, at en retssag skal mod kvinden skal i gang.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip