Studievært kæmper for livet i Rio: Ramt af sjælden virus under OL

OL i Rio de Janeiro, Brasilien, har været ramt af mere end én skandale op mod og under afholdelsen. Blandt andet har kriminalitetsraterne og frygten for zika-smitte blandt tilrejsende deltagere og tilskuere fyldt en del i medier og blandt bekymrede sportsfolk.

Nu plettes omdømmet af endnu en tragisk sag, hvor en britisk tv-vært og tilrettelægger, Charlie Webster, er indlagt på et lokalt hospital i koma og livsfare, efter at være blevet stukket af en myg.

Den 33-årige kvinde er således ramt af en sjælden form for malaria, der nu truer hende på livet. Det skriver Daily Mail.

Charlie Webster fik det allerede skidt og kastede op i starten af legene, men slog det hen med dehydrering og tog endda billeder af sig selv fra hospitalssengen.

Manglende væske lød da også som en plausibel forklaring, da hun op til legene har deltaget i et cykelløb, hvor holdet tilsammen cyklede 4.800 kilometer til Brasilien som en del af en indsamling til kræftofre.

Dehydrering viste sig “desværre” at være noget af et fejlskud, og hendes arbejdsgiver ved Sky Sports News melder her til morgen, at Websters tilstand er forværret samt at hendes mor og bror er fløjet til byen for at være ved hendes side, mens hun ligger i koma.

Det vælter ind med ønsker om god bedring på Twitter og de sociale medier, mens familien og arbejdsgiveren understreger, at lægerne på dét privathospital, hun er indlagt, gør deres bedste, samt at Charlie Webster er en stærk kvinde, der har styrken til at kæmpe sig ud af sygdommen.

WHO melder at risikoen for at få malaria i området er lav eller ikke-eksisterende med undtagelse af Amazonas-områderne, ifølge Daily Mail.

Læs også: Livsfarlig myg slår lejr uhyggeligt tæt på Danmark: Forsker advarer mod symptomer på smitte
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip