Syg dille blandt unge: 11-årig pige slemt forbrændt med kogende vand

En vanvittig trend blandt unge spreder sig på nettet med lynets hast. En 8-årig pige mistede livet som følge af dillen i sidste måned, og nu er en anden pige blev slemt forbrændt.

En kun 11-årige pige er blevet voldsomt forbrændt, efter at hendes veninder hældte skoldende vand ud over hende, mens hun sov tidligt mandag morgen. Det skriver New York Post

Jamoneisha Merritt fra New York, som især har fået slemme forbrændinger i ansigtet, på brystet, ryggen og skuldrende, var blevet inviteret til at overnatte hos en veninde sammen med nogle andre piger.

Ifølge politiet fik pigerne ideen til at hælde kogende vand ud over Jamoneisha Merritt fra sociale medier efter flere lignende tilfælde. Udfordringen bliver kaldt 'hot water challenge' og er efterhånden et udbredt fænomen.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

I sidste måned døde en otteårig pige fra Florida i USA, efter at hun drak kogende vand med et sugerør, fordi hendes kusine udfordrede hende til at gøre det efter at have set 'hot water challenge'-videoer på Youtube.

Jamoneisha Merritt var blevet inviteret hjem til sin veninde i en lejlighed søndag aften. Tidligt om morgenen mandag blev hun vækket af smerten. Kogende vand brændte sig ind i huden på hendes overkrop.

Den 12-årige veninde, som hældte det skoldhede vand ud over den 11-årige skolepige, er blevet sigtet i sagen.

Jamoneisha Merritts mor fortæller, at hendes datter har voldsomme smerter, og at lægerne ikke i øjeblikket lader hende se forbrændingerne, fordi de er så slemme. Hun siger også til New York Post, at pigen, der kastede vandet, tidligere har mobbet hendes datter. 

- Hun er virkelig ked af det. Hun er et følelsesmæssigt vrag. Hun forstår ikke, hvorfor de gjorde det her mod hende. Hun troede, at de var hendes venner, siger Ebony Merritt.

Læs også

34-årig mand fik sin forsvundne pung retur: Da han kiggede i den, kunne han ikke tro sin egne øjne

Den sigtede 12-årige pige har angiveligt indrømmet, at hun begik den alvorlige forbrydelse:

- Jeg kan ikke lide hende. Jeg havde lyst til at gøre det. 

11-årige Jamoneisha Merritt er indlagt på Harlem Hospital, hvor hun modtager behandling for de omfattende forbrændinger. 

Sammantha låste sin ti år gamle kusine inde i en lille kasse - nu er hun dømt til døden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip