”Tugt for frugt”: Børnehave undersøges for vanvittige rutiner

Foto: Shutterstock genrebillede

Lokalbefolkningen i den amerikanske stat Kentucky debatterer er i chok over metoderne i en lokal børnehave.

Myndigheder i den amerikanske stat Kentucky har sat en børnehave og dennes medarbejdere under kraftig lup og administration, efter at de ansattes metoder er kommet frem i lyset. Det skriver mediet King5.

Medarbejderne er anklaget for på bizar vis at forlange af børnene, at de skulle stille sig på række og tugtes for at få mellemmåltider i løbet af dagen (”smack for snack” kaldte de det).

Tugten bestod i slag på arme og hænder med en lineal, og i to tilfælde var slagene så hårde, at det blev opdaget på grund af mærker på børnene.

Institutionen ,”New Creation Childcare”, ligger I byen Lexington og er en integreret institution med op til 126 børn i alderen 0-6 år.

Da en person fra myndighederne rykkede ud, fandt vedkommende en pædagog alene med 27 børn i skolealderen, hvilket er ansvar for 12 mere end tilladt.

En stor rude var desuden knust, hvilket ifølge personalet på stedet skyldtes, at et af børnene havde banket et andet barn ind i den.

Sagen har selvsagt vakt kritik og undren blandt både medier og lokalbefolkningen, men myndighederne forsikrer, at de vil overvåge stedet fortløbende. 

Læs også

Børnehave i sorg: En 3-årig dreng døde på legepladsen

 

Dagens Gossip