Kunde glemte bon i flaskeautomat i Spar: Det skulle personen virkelig ikke have gjort

Det er bittert at glemme kvitteringen på panten. Men i denne situation var der en million yderligere grunde til at ærgre sig. Personen har endnu ikke meldt sig.

En ukendt person kunne torsdag i forrige uge være blevet millionær. I stedet glemte personen både kvitteringen på panten fra sine flasker og en svimlende gevinst.

I Norge er der nemlig et pant-lotteri, hvor der bliver udlovet penge i tilfældige flaskeautomater. Denne gang var det en Spar i Skånevik i Sunnhordland, hvor heldet ramte ned, skriver norsk TV2

Desværre opdagede den nu knap så heldige vinder åbenbart ikke, at vedkommende var nyslået millionær. I hvert fald hang vinderkuponen stadig i maskinen.

Læs også

Arbejdsløs mor til fem vandt 315 millioner: Sådan har hun brugt formuen

Efter en uge har den vinderen stadig ikke meldt sig. 

Det var butikspersonalet, der opdagede kuponen. De låste den ind i et pengeskab og kontaktede pantlotteriet. Lotteriet har efterlyst vinderen uden held. Som tiden er gået er chancen for at identificere den rette person svundet meget ind.

Man må have et ret godt bevis for at dokumentere, at man er den rette vinder, siger lederen af pantlotteriet Gaute Langdal.

Han tænker, at vinderen enten ikke har opdaget gevinsten eller har ønsket at donere pengene til Røde Kors, som man kan vælge at donere til via donationsknappen på maskinen, og derfor hurtigt er smuttet fra stedet.

Læs også

Misbrugte 5-årig steddatter og gjorde hende gravid som teenager: 'Barnet var planlagt'

Bliver vinderen ikke fundet inden for 90 dage, går pengene til Røde Kors.

Dagens Gossip