Video med stærke billeder viser drabet på Lisa Holm: Nu raser familiens advokat

”Calm before the Storm” således har musikerne i rockeband døbt deres nyeste musik video, der viser, hvordan den unge pige blev dræbt. Det skriver det svenske Aftonbladet.

Den 7. juni 2015 forsvandt den kun 17-årige Lisa Holm. Hun havde netop fået fri fra sit job en café i Blomberg ved Vänern i Sverige.

Efter en omfattende eftersøgningen blev hun fundet kvalt i et skab i en lade på en gård.

Lisa Holms morder 36-årige Nerijus Bilevicius blev afsløret på grund af DNA-fund, og han blev efterfølgende dømt til livstid i fængsletl

I musikvideoen følger man ”Lisa” fra hun vågner om morgenen på den dag, hvor hun bliver dræbt, til hun bliver myrdet og skjult i et skab.

Læs også: Natascha Kampusch bor i huset, hvor hun blev holdt som sexslave i 8 år

Billederne af Lisas dag er klippet sammen med klip fra efterforskningen. Det er stærke billeder, som detaljeret bekriver de forskellige scener, og man ser hvordan Lisa frosøger at flygte, men bliver overfaldet igen.

Overfor Aftonbldet bekræfter sangeren Oskar Cedermalm, at videoen handler om drabet pte Lisa Holm.

Han fortæller også, at han synes, at det er forfærdeligt, at sådan noget kan ske og vil belyse sagen. Han håber, at familien til Lisa kan klare at se det i et større perspektiv.

- Det er en tragisk video, men verden er brutal nogen gange, siger han.

Familiens advokat Tore Brandtler har efterfølgende reageret kraftigt på musikvideoen. Han mener, at det er helt forrykt, og han kan slet ikke følge bandets ræsonnement om, at man må se det hele i et større perspektiv.

– Da kunne man vel gøre på en anden måde. Det er bare ude på at score profit på en dybt tragisk sag, siger han.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip